Romantični odmor u Meksiku

Za glumicu nitko nije znao da voli cure, no od Playboyeva modela Kate ne odvaja se već mjesecima

Chloe Grace Moretz i Kate Harrison (Foto: Profimedia) Chloe Grace Moretz i Kate Harrison (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Grace Moretz i Kate Harrison (Foto: Profimedia) Chloe Grace Moretz i Kate Harrison (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Kate Harrison (Foto: Instagram) Kate Harrison (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) +0 Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Chloe Grace Moretz, osim po ulogama, poznata je i kao bivša djevojka Brooklyna Beckhama.

Među parom je i dalje sve u redu.

Pogledaj i ovo Anwar Hadid i Nicola Peltz (Foto: AFP) Smirio se? On je dijete poznatih roditelja i zavodnik koji mijenja cure kao čarape, no od nove se ne odvaja

22-godišnja holivudska nada Chloe Grace Moretz, osim po ulogama, poznata je i kao bivša višegodišnja djevojka Brooklyna Beckhama, najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham.

Ubrzo nakon konačnog prekida, u prosincu 2018. godine, glumica je uhvaćena u strastvenim poljupcima s 28-godišnjom manekenkom Kate Harrison, a čini se kako ljubav među djevojkama cvjeta i dalje. Naime, duo je upravo viđen u zračnoj luci u Meksiku pri povratku s romantičnog odmora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

Navodno djevojke već žive zajedno u stanu u Los Angelesu, a curama su se na odmoru pridružila i braća slavne glumice te njihov prijatelj. Playboyeva djevojka Kate prije Chloe ljubila je glazbenicu Emily Armstrong, ali i Nicka Simmonsa. Cure nikada nisu potvrdile svoju vezu, no sve je i više nego jasno.

Istovremeno, Brooklyn Beckham opijao se po londonskim noćnim klubovima, a u jednom je trenutku izgubio svoju djevojku, manekenku Hanu Cross.

"Vidjeli smo ga da sjedi na podu, izgledao je loše. Činilo se kao da ga nekoga traži. Nije puno pričao, bio je jako pijan. Dvoje ljudi s njim na fotografiji su mu prijatelji, pokušavali su mu pomoći. Htjeli su mu pozvati taksi da ga odveze kući, ali rekao je da to ne želi", otkrio je izvor za The Daily Mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@thekateharrison) on

Naime, čini se da su se Brooklyn i dvoje prijatelja u jednom trenutku odvojili od Hane i bili su zabrinuti za nju jer nisu znali gdje je i je li dobro, ali uspjeli su je nekako pronaći i svi su zajedno otišli kući. Fotografije dezorijentiranog Brooklyna obišle su svijet, a nas baš zanima što su mu slavni mama i tata imali reći nakon toga. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +3 Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Celebrity Tragična smrt glumice koja je sve potresla: Idiličan život i sretan brak uništila je nesreća na skijanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene