Fani blista!

Željko Kerum objavio rijetku fotografiju s lijepom suprugom i djecom, sredili su se za poseban dan!

Fani i Željko Kerum Fani i Željko Kerum Dusko Jaramaz/Pixsell 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fani i Željko Kerum Željko Kerum (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) +0 Željko Kerum - 2 Galerija

Željko Kerum objavio je na facebooku fotografiju sa surprugom Fani s kćeri i sinovima od kojih je jedan išao na svetu pričest.

Bivši splitski gradonačalenik i poduzetnik Željko Kerum objavio je na svom Facebook profilu fotografiju na kojoj pozira s lijepom suprugom Fani i njihovo troje djece, a za to je imao poseban povod.

Pogledaj i ovo Željko Kerum dobar razlog za izlazak Kerum i njegova Fani nakon dugo vremena skupa su snimljeni u javnosti, jedna stvar kod njih ovaj put nikako nije mogla izostati!

"Danas je moj sin Zvonimir primio sakrament svete pričesti. Neka mu je sa srećom i neka ga dragi Bog čuva", napisao je Željko uz obiteljsku fotografiju koju možete pogledati OVDJE.

Ponosni roditelji nisu krili ponos, a Fani je blistala u bijelom elegantnom kompletu koji je naglasio njezinu besprijekornu liniju kojom plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

Fani i Željko vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelja, a zajedno su dobili troje djece - kćer Eleonoru te sinove Zvonimira i Franu, dok Željko iz prvog braka ima sinove Joška i Zvonu i kćer Nevu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 1 Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Lara Soltz +23 Pedro Soltz, Lara Soltz Celebrity Emotivna Maja Šuput zbog dirljivog trenutka nije mogla prestati plakati: ''Jedva čekam da odete''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Riđički - 1 Filip Riđički - 2 Filip Riđički - 3 Filip Riđički - 1 +15 Filip Riđički Nekad i sad Svi dobro pamtimo našeg uspješnog glumca s početka karijere, a s novim imidžom danas nije ga lako prepoznati

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene