imali su poseban razlog

Kerumova Fani suprugu je uvijek najveća podrška, a ovoga puta pred fotografima je pao i poljubac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Željko i Fani Kerum u subotu su se modno uskladili za konferenciju za medije, a pred fotografima su se i poljubili.

Poduzetnik i političar Željko Kerum u subotu je bio na konferenciji za medije Hrvatske građanske stranke, a u njegovu društvu bila je i supruga Fani. Nakon konferencije za medije Fani i Željko spremno su pozirali fotografima, aočito je bilo i da se par ciljano modno uskladio za ovu priliku.

Pogledaj i ovo Željko Kerum dobar razlog za izlazak Kerum i njegova Fani nakon dugo vremena skupa su snimljeni u javnosti, jedna stvar kod njih ovaj put nikako nije mogla izostati!

Kerumu je Fani u jednom trenutku čestitala 61. rođendan, a čak je i pao poljubac pred kamerama.

Kerumova supruga rijetko se pojavljuje u javnosti u posljednje vrijeme, no uvijek zasjeni svog supruga gdje god da se pojave.

Podsjetimo, Kerumu je Fani druga supruga i vjenčali su se 2013. pred 20-ak uzvanika. Splitski političar i poduzetnik u prvom braku s Ankicom dobio je sinove Joška i Zvonu te kćer Nevu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u opasno kratkoj haljinici zagolicala maštu mnogima, jedan krivi pokret otkrio bi previše

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Chloe Green i Marc Anthony (Foto: AFP) +0 Marc Anthony (Foto: Getty Images) Celebrity Dok svi pišu što radi njegova bivša, on se ni na što ne obazire i ne ispušta iz ruku mlađahnu ljepoticu koja ga je osvojila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene