Fani Kerum na biralište je došla u elegantnoj haljini, a stil je upotpunila frizurom i upečatljivim detaljima koje je nosila.

Galerija


Poduzetnik i političar Željko Kerum na biralište lokalnih izbora u Splitu izašao je u društvu svoje supruge Fani.

Vezani članci Željko Kerum "Voli vas vaš Žele": Kerum se oglasio nakon poraza na izborima i poslao poruku biračima Prema prvim izlaznim anketama na trećem je mjestu Željko Kerum sa 16,12 posto glasova Kerum napravio show i zapjevao Adio, Splite: "Laknulo mi je. Da sam ušao u drugi krug, ponovo bih se satra, ovako ja sutra lagano betoniram"

Kerumova supruga rijetko se pojavljuje u javnosti u posljednje vrijeme, no uvijek zasjeni svog supruga gdje god da se pojave.

Fani je tako obavila svoju građansku dužnost, no svi su pogledi bili usmjereni u modnu kreaciju koju je odabrala za ovaj važni dan. Na sebi je imala decentnu dugačku maslinastu haljinu, a lice je prekrila crnom zaštitnom maskom. Uskladila je i frizuru, a stil je dodatno upotpunila upečatljivim satom na ruci.

Kerumu je Fani druga supruga i vjenčali su se 2013. pred 20-ak uzvanika.

Splitski političar i poduzetnik u prvom braku s Ankicom dobio je sinove Joška i Zvonu te kćer Nevu.

Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

Pogledajte haljinu Nives Celzijus zbog koje je sama zaključila da je jednostavno prezgodna: ''Razlog više da upalite TV!''