Svi se okretali

Fani prošetala splitskom rivom u haljini golih leđa pa pokazala dozu seksepila i elegancije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Kerum je prošetala splitskom rivom u elegantnoj haljini otvorenih leđa, a uhvatili su je tamošnji fotografi.

Bivša misica i supruga bivšeg splitskog gradonačelnika 60-godišnjeg Željka Keruma, Fani Kerum plijenila je pažnju šetajući se rivom u Splitu gdje nije mogla izbjeći fotoobjektive, kao ni znatiželjne poglede prolaznika.

Pogledaj i ovo Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Sve se brzo razjasnilo Snježna idila Željka i Fani Kerum: Pridružio im se i njezin brat, zbog kojeg je nastala prava pomutnja!

39-godišnja Fani je sunčanim gradom prošetala u elegantnoj haljini s potpuno otvorenim leđima, što joj je dalo dozu seksepila ali i elegancije. Haljina je naglasila i njezinu liniju koju je dovela gotovo do savršenstva.

Gdje god da se pojavi Fani zasjeni sve ostale, pa tako je i bilo prije nekoliko mjeseci kada se sa suprugom Željkom pojavila na biralištima u Splitu i gdje je zablistala u skupocjenoj haljini dizajnerskog dvojca Dolce&Gabbana.

Fani i Željko vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelja, a zajedno su dobili troje djece - kćer Eleonoru te sinove Zvonimira i Franu, dok Željko iz prvog braka ima sinove Joška i Zvonu i kćer Nevu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +2 Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Imala je samo 20 godina kada je uspjela očarati zakletog neženju koji se od nje odvaja u rijetkim trenucima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene