Victoria Beckham predstavila je novu modnu kolekciju i pritom su joj podršku pružili muž David Beckham i njihova djeca.

Galerija


Iako se već mjesecima šuška o njenim financijskim problemima, Victoriju Beckham to nije spriječilo da predstavi novu kolekciju na Tjednu mode u Londonu. 

Vezani članci Victoria Beckham Victoria Beckham inače jako pazi na svaki detalj, ali sada je umalo pokazala više nego je htjela David i Victoria Beckham Dobila je nadimak ledena kraljica jer se rijetko smije, a iznenadila je intervjuom u kojem se raznježila

"Moji omiljeni (i jedini) gosti ove sezone. Volim vas sve jako mnogo", napisala je Victoria uz fotografiju na kojoj je pozirala s mužem Davidom Beckhamom te njihovom djecom, kćeri Harper i sinovima Romeom i Cruzom

Obitelj je dizajnerici pružila podršku, a pozornost joj je ukrao suprug David. Naime, puno ljudi se kod njezinih fotografija fokusiralo na modnu kombinaciju umirovljenog nogometaša. 

Točnije, na njegove noge na kojima je nosio crne sandale i bijele čarape. "Samo David Beckham može nositi bijele čarape sa sandalama i izgledati dobro", "Lijepa obitelj. Ali ne mogu prožvakati tu Davidovu kombinaciju", "Mislim, ovo je predivna obiteljska fotografija i svi su tako lijepi, ali sada raste moja zabrinutost za to koliko će muškaraca pokušati kopirati Davidovu modnu kombinaciju čarape i sandale", komentirali su Viktorijini pratitelji. 

Fotkom u toplesu i emotivnom posvetom proslavila kćerin rođendan: "Tako brzo rastu.."