Victoria Beckham predstavila je novu modnu kolekciju i pritom su joj podršku pružili muž David Beckham i njihova djeca.

Galerija


Iako se već mjesecima šuška o njenim financijskim problemima, Victoriju Beckham to nije spriječilo da predstavi novu kolekciju na Tjednu mode u Londonu. 

Vezani članci David i Victoria Beckham Dobila je nadimak ledena kraljica jer se rijetko smije, a iznenadila je intervjuom u kojem se raznježila David Beckham - 1 Stiže poslastica za ljubitelje Davida Beckhama i njegove obitelji, otkrivaju se detalji koje javnost dosad nije znala

"Moji omiljeni (i jedini) gosti ove sezone. Volim vas sve jako mnogo", napisala je Victoria uz fotografiju na kojoj je pozirala s mužem Davidom Beckhamom te njihovom djecom, kćeri Harper i sinovima Romeom i Cruzom

Obitelj je dizajnerici pružila podršku, a pozornost joj je ukrao suprug David. Naime, puno ljudi se kod njezinih fotografija fokusiralo na modnu kombinaciju umirovljenog nogometaša. 

Točnije, na njegove noge na kojima je nosio crne sandale i bijele čarape. "Samo David Beckham može nositi bijele čarape sa sandalama i izgledati dobro", "Lijepa obitelj. Ali ne mogu prožvakati tu Davidovu kombinaciju", "Mislim, ovo je predivna obiteljska fotografija i svi su tako lijepi, ali sada raste moja zabrinutost za to koliko će muškaraca pokušati kopirati Davidovu modnu kombinaciju čarape i sandale", komentirali su Viktorijini pratitelji. 

Fotkom u toplesu i emotivnom posvetom proslavila kćerin rođendan: "Tako brzo rastu.."