Ben Affleck (Foto: Getty)
Ben Affleck (Foto: Getty)

Na internetu se ponovno pojavio isječak intervjua u kojem voditeljica sjedi u krilu Benu Afflecku. "Sve je izvučeno iz konteksta", tvrdi ona.


"Ne mogu reći da sam oduševljena što je ovaj intervju pomiješan s ostalim pričama jer ne mislim da je to uopće ista stvar", rekla je voditeljica Anne-Marie Losique nakon što je njezin intervju s Benom Affleckom iz 2004. godine ponovno počeo cirkulirati internetom.

Voditeljica kaže da je intervju koji je radila s Affleckom prije 13 godina izvučen iz konteksta i nepravedno se koristi protiv glumca. Intervju iz 2004. godine pojavio se na kanadskoj televiziji dan nakon što je Affleck osudio Harveya Weinsteina, producenta optuženog za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje više žena.

Ben Affleck (Foto: Getty)

"Tužan sam i ljut što je čovjek s kojim sam radio koristio svoj položaj moći za zastrašivanje, seksualno uznemiravanje i manipuliranje mnogim ženama desetljećima", rekao je Affleck. No Affleckova izjava pokrenula je i optužbe protiv glumca. Isječak intervjua iz 2004. godine ponovno je počeo cirkulirati internetom.

Afflecku je voditeljica Losique sjedila u krilu, a njegove ruke prilično su klizile po njezinom tijelu. Isječci iz emisije još uvijek se emitiraju u Quebecu i obično se o intervjuu govori na zabavan način, rekla je Losique.

Ben Affleck (FOTO: Getty)

"Ne mogu reći da sam oduševljena što je taj intervju pomiješan s ostalim pričama", dodala je. Losique je naglasila da je za vrijeme snimanja u prostoriji bilo još 20 ljudi te da su i ona i Affleck znali da će intervju biti i na TV-u i na internetu, piše Hollywood Reporter.

"Ovo je potpuno izvan konteksta, voljela bih da ovo nema nikakav negativan utjecaj na njega". rekla je. Voditeljica je, međutim, imala neugodan trenutak s Weinsteinom. "Srela sam ga nekoliko puta. Znala sam da je igrač, pozvao me jednom na razgovor u svoj apartman, ali naravno da nisam išla. Ne kažem da bi se nešto moglo dogoditi, ali sam se uvjerila da se ništa nije dogodilo", zaključila je.