Šuškalo se i o četvrtom dijetetu, no čini se da ipak ništa od toga. Par je predao papire za razvod.

Galerija


Premda se još prošli tjedan činilo kako su na putu pomirenja, Ben Affleck i Jennifer Garner razvode se nakon 12 godina braka. Par se vjenčao 2005. godine na privatnoj ceremoniji, uz dva gosta. Zajedno imaju troje djece, dvije kćeri, Violet i Seraphinu te sina Samuela. O njihovom razvodu šuškalo se već neko vrijeme, a sada je konačno došla i službena potvrda, piše US Weekly.

Kao razlozi rastave navode se Benova nevjernost kao i ovisnost o kocki i alkoholu. No, nedavno je ponovno završio na rehabilitaciji, nakon koje se javno zahvalio supruzi na bezuvjetnoj podršci. Par je bez odvjetnika dogovorio sve uvjete razvoda, a skrbništvo nad djecom bit će zajedničko.

"Nakon mnogo razmišljanja i razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu. U ljubavi i prijateljstvu koje imamo jedno za drugo idemo naprijed. Imamo obvezu pobrinuti se za našu djecu i molimo da se njihova privatnost poštuje u ovim teškim trenucima. Ovo će biti naš jedini komentar o ovoj privatnoj obiteljskoj stvari. Hvala na razumijevanju" poručili su javnosti.