Vlatka Pokos objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira u bikiniju dok se odmara na egzotičnom otočju Turks i Caicos.

Galerija


Bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos odlučila je poslušati savjete drugih da postane aktivnija na društvenim mrežama pa je tom prigodom objavila neke dosad privatne i neviđene fotografije.

Vezani članci Vlatka Pokos Pokos oplela po Hrvatima: "Slušam ovo jadno cviljenje i to je ono čega sam se bojala, može li jadnije?" Vlatka Pokos - 2 Otkriveno što je Pokos radila u Kanadi: Povezano je sa škakljivim dijelom iz njezine knjige koja je iznenadila javnost

Vlatka je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila fotografije snimljene na otočju Turks i Caicos, na kojima pozira u bikiniju i priznaje da je ponosna na svoje prirodnu ljepotu i tijelo.

"Ove su fotografije privatne i nikad dosad objavljivane. Starijeg su datuma, ali uvijek vrijedi prisjetiti se lijepih mjesta koja smo posjetili, zar ne? Mnogi mi se ljudi javljaju i govore da bih trebala biti više prisutna na Instagramu, pa ću to i učiniti. U poplavi plastike i umjetnog izgleda, ponosna sam na svoju prirodnost. Imam pozitivan odnos prema životu, sazrijevanju i promjenama koje donose godine. Činim sve da živim zdravo i usporim znakove starenja, ali nikad se neću pretvoriti u plastičnu nakazu iz fotošopa", poručila je Vlatka.

Nedavno je objavila i niz fotografija s ljetovanja koje je provela s prijateljem i domaćim dizajnerom Darkom Lubitschem.

Inače, bivša voditeljica već dugo godina živi u Kanadi, gdje je radila i kao modna konzultantica u trgovini Dior, što je spomenula u svojoj knjizi "Život u raju", a u njoj je otkrila i da je u trgovini spomenutog brenda u Rimu upoznala čovjeka s kojim je prevarila muža Josipa Radeljaka Dikana dok joj je on kupovao baloner.

Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

Meghan Markle u javnosti ne koristi svoje pravo ime, mnogi su se iznenadili kada su čuli kako se zaista zove