U poplavi plastike...

Vlatka Pokos objavila svoje dosad neviđene fotke u bikiniju: ''Nikad se neću pretvoriti u plastičnu nakazu iz fotošopa''

Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Sre?ko Rundi? 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) +0 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Galerija

Vlatka Pokos objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira u bikiniju dok se odmara na egzotičnom otočju Turks i Caicos.

Bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos odlučila je poslušati savjete drugih da postane aktivnija na društvenim mrežama pa je tom prigodom objavila neke dosad privatne i neviđene fotografije.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 8 nije uvijek bila plavuša! Vlatka Pokos slavi 54. rođendan, u našoj galeriji možete pogledati kako se mijenjala kroz godine

Vlatka je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila fotografije snimljene na otočju Turks i Caicos, na kojima pozira u bikiniju i priznaje da je ponosna na svoje prirodnu ljepotu i tijelo.

"Ove su fotografije privatne i nikad dosad objavljivane. Starijeg su datuma, ali uvijek vrijedi prisjetiti se lijepih mjesta koja smo posjetili, zar ne? Mnogi mi se ljudi javljaju i govore da bih trebala biti više prisutna na Instagramu, pa ću to i učiniti. U poplavi plastike i umjetnog izgleda, ponosna sam na svoju prirodnost. Imam pozitivan odnos prema životu, sazrijevanju i promjenama koje donose godine. Činim sve da živim zdravo i usporim znakove starenja, ali nikad se neću pretvoriti u plastičnu nakazu iz fotošopa", poručila je Vlatka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

Nedavno je objavila i niz fotografija s ljetovanja koje je provela s prijateljem i domaćim dizajnerom Darkom Lubitschem.

Inače, bivša voditeljica već dugo godina živi u Kanadi, gdje je radila i kao modna konzultantica u trgovini Dior, što je spomenula u svojoj knjizi "Život u raju", a u njoj je otkrila i da je u trgovini spomenutog brenda u Rimu upoznala čovjeka s kojim je prevarila muža Josipa Radeljaka Dikana dok joj je on kupovao baloner.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene