Vlatka Pokos proslavila je 51. rođendan što je bio dobar razlog da malo prekine pauzu na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 11.000 ljudi.

Galerija


Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos prije nekoliko godina odselila se u Kanadu i tamo završila fakultet, a u posljednje vrijeme sve rjeđe objavljuje svoje fotografije na Instagramu. 

Vezani članci Vlatka Pokos Pokos oplela po Hrvatima: "Slušam ovo jadno cviljenje i to je ono čega sam se bojala, može li jadnije?" Vlatka Pokos - 2 Otkriveno što je Pokos radila u Kanadi: Povezano je sa škakljivim dijelom iz njezine knjige koja je iznenadila javnost

Vlatka je pratitelje počastila selfijima nakon što od prosinca 2020. nije dijelila objave, a povod je njen 51. rođendan. "Proljeće dolazi. Ljubav. Prijatelji. Hrvatska. Kanada", stavila je hashtagove uz svoje slike. 

Dio pratitelja je shvatio da Pokos slavi rođendan pa su joj čestitali dok su drugi komentirali njezin dobar izgled. "Kosa", "Sretan rođendan", "Uvijek lijepa, za mene jedina prava dama s puno stila i manira", "Inteligetna i lijepa žena", "Draga Vlatka, izgledaš senzacionalno", "Prekrasna", "Kao vino", napisali su joj. 

Vlatka je početkom prosinca prošle godine oplela po Hrvatima zbog ponašanja tijekom pandemije koronavirusa. 

"Gledam ovu noćnu moru koja se odvija u mojoj domovini i to je ono čega sam se bojala. Imam nekoliko stvari za reći: mjere djeluju, živi dokaz je Kanada, koja ima tek nešto više oboljelih od Hrvatske iako je deset puta veća. Kafići, barovi i restorani SU ŽARIŠTA ZARAZE i u to nema sumnje. U Kanadi im je odavno ograničen rad! Trenutačno to znači da su zatvoreni. Isto kao i šoping-centri! Kanađani su disciplinirani i to daje rezultate. Slušam ovo jadno cviljenje o tome da su kafići smisao života u Hrvatskoj i ne mogu doći k sebi! Ljudi umiru! Umiru u mukama, ne mogu disati! Doista, zar je Hrvatska toliko jadna i površna da ne može preživjeti bez kafića, pokazivanja i tračanja??!! Može li jadnije? Zašto ne pokušate pročitati dobru knjigu, vježbati kod kuće i posvetiti se vlastitom odrastanju? Da zbog vas netko ne umre. Moguće je! Onima koji govore da 'ionako umiru stari' želim da ih tako tretiraju kad postanu stari. Jer sve nas to čeka!", napisala je na Instagramu. Ipak, kasnije je objavu maknula. 

Inače, bivša voditeljica u Kanadi je dugo radila kao modna konzultantica u trgovini Dior, što je spomenula u svojoj knjizi "Život u raju", a u njoj je otkrila i da je u trgovini spomenutog brenda u Rimu upoznala čovjeka s kojim je prevarila muža Josipa Radeljaka Dikana dok joj je on kupovao baloner.

Pokos i Radeljak bili su u braku od 2004. do 2007. godine.

Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

Svojim oblinama i tetovažama zaludjela je tri poznata frajera, a sad je uhvaćena s novim misterioznim muškarcem