Vlatka Pokos je, ako je suditi prema njezinu profilu na LinkedInu, proteklih godina radila za brend Dior, koji joj je nekad bio omiljeni.

Galerija


Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (50) prije nekoliko godina odselila se u Kanadu i tamo završila fakultet. 

Vezani članci Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Pokos oštro komentirala smrt mlade Austrijanke na Krku: "Očigledno se štiti neki tatin sinek" Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Ispovijest Vlatke Pokos na Instagramu: "Doživljavam neprestano zlostavljanje"

Svojedobno je bila i zaručena za Ivicu Biljana, a osim ljubavi i školovanja, tamo je pronašla i posao. Kako piše na Vlatkinu profilu na LinkedInu, radila je od prosinca 2017. do kolovoza ove godine kao modni konzultant u Dioru.

Prema navedenim podacima, Pokos je dvije godine i devet mjeseci imala posao u prodaji i radila je osobno s klijentima. Usto je podnosila financijska izvješća svojim nadređenima. 

Inače, Vlatka je Dior spomenula u svojoj knjizi "Život u raju". Otkrila je da je u trgovini tog brenda u Rimu upoznala čovjeka s kojim je prevarila muža Josipa Radeljaka Dikana dok joj je on kupovao baloner. Bivšoj voditeljici Dior je i bila jedna od omiljenih modnih marki. 

Pokos i Radeljak bili su u braku od 2004. do 2007. godine. 

Ima razlog zbog kojeg muža ne želi svugdje pratiti, vezu su uvijek skrivali od javnosti, ali svadba je bila raskošna i u dvorcu