Vlatka Pokos objavila je status u kojem je osudila ponašanje Hrvata za vrijeme pandemije koronavirusa.

Galerija


Bivša voditeljica Vlatka Pokos (50) u novoj objavi na Instagramu osvrnula se na situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj.

Vezani članci Zdravstveni djelatnici, ilustracija Objavljeno koliki su dodatak na plaću dobili oni koji u Hrvatskoj rade s COVID pacijentima: "Ovo je stvarno sramotno!" Vladimir Mićović - 1 Epidemiolog objasnio koliko često ćemo se morati cijepiti protiv koronavirusa: "Bit će vjerojatno sezonski način, slično gripi"

U podužem statusu uz koji je objavila i svoju crno-bijelu fotografiju, napala je Hrvate zbog prigovaranja protiv epidemioloških mjera.

"Gledam ovu noćnu moru koja se odvija u mojoj domovini i to je ono čega sam se bojala", započela je Vlatka, a zatim je usporedila situaciju u Hrvatskoj s Kanadom, u kojoj živi već nekoliko godina.

"Imam nekoliko stvari za reći: mjere djeluju, živi dokaz je Kanada, koja ima tek nešto više oboljelih od Hrvatske iako je deset puta veća. Kafići, barovi i restorani SU ŽARIŠTA ZARAZE i u to nema sumnje. U Kanadi im je odavno ograničen rad! Trenutačno to znači da su zatvoreni. Isto kao i šoping-centri! Kanađani su disciplinirani i to daje rezultate. Slušam ovo jadno cviljenje o tome da su kafići smisao života u Hrvatskoj i ne mogu doći k sebi! Ljudi umiru! Umiru u mukama, ne mogu disati! Doista, zar je Hrvatska toliko jadna i površna da ne može preživjeti bez kafića, pokazivanja i tračanja??!! Može li jadnije?" zapitala se pa je podijelila savjete.

"Zašto ne pokušate pročitati dobru knjigu, vježbati kod kuće i posvetiti se vlastitom odrastanju? Da zbog vas netko ne umre. Moguće je! Onima koji govore da 'ionako umiru stari' želim da ih tako tretiraju kad postanu stari. Jer sve nas to čeka!" zaključila je Vlatka.

Inače, bivša voditeljica u Kanadi je dugo radila kao modna konzultantica u trgovini Dior, što je spomenula u svojoj knjizi "Život u raju", a u njoj je otkrila i da je u trgovini spomenutog brenda u Rimu upoznala čovjeka s kojim je prevarila muža Josipa Radeljaka Dikana dok joj je on kupovao baloner.

Pokos i Radeljak bili su u braku od 2004. do 2007. godine.

Ronaldova Georgina objavila seksi fotku iz kreveta, svojim pratiteljima obratila se polugola