Vlatka Pokos je na Instagramu objavila fotku na kojoj u bikiniju uživa s čašom u ruci u jacuzziju. Bivša voditeljica i s 50 izgleda zanosno.

Galerija


Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos mjesec dana ništa nije objavljivala na Instagramu, a jednim je potezom oduševila sve svoje pratitelje.

Vezani članci Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Pokos oštro komentirala smrt mlade Austrijanke na Krku: "Očigledno se štiti neki tatin sinek" Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Ispovijest Vlatke Pokos na Instagramu: "Doživljavam neprestano zlostavljanje"

Pokos je objavila fotku na kojoj u bikiniju i s čašom u ruci pozira u jacuzziju te je pokazala odličnu figuru i s 50 godina.

Voditeljske vode Vlatka Pokos je već ranije zamijenila marketinškima, a lani je diplomirala na kanadskom Sveučilištu Sheridan, na kojem je studirala oglašavanje i marketinške komunikacije.

Pokos već posljednjih nekoliko godina živi u Kanadi, no svakom prilikom dolazi u Hrvatsku, gdje obično provodi ljetni odmor. Zasad nije poznato gdje će Pokos ljetovati, no obzirom na njezine društvene mreže, uskoro bismo mogli saznati.

Pokazala pazuhe, ali i grudi: Ako je suditi prema ovim prizorima, ova djevojka buntovna je baš kao i njezina poznata majka