Zna uživati

Nakon šutnje na društvenim mrežama, Pokos uskočila u bikini i pokazala da i s 50 godina izgleda zanosno

Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) +0 Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Galerija

Vlatka Pokos je na Instagramu objavila fotku na kojoj u bikiniju uživa s čašom u ruci u jacuzziju. Bivša voditeljica i s 50 izgleda zanosno.

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos mjesec dana ništa nije objavljivala na Instagramu, a jednim je potezom oduševila sve svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 1 I danas očarava ljepotom Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

Pokos je objavila fotku na kojoj u bikiniju i s čašom u ruci pozira u jacuzziju te je pokazala odličnu figuru i s 50 godina.

Voditeljske vode Vlatka Pokos je već ranije zamijenila marketinškima, a lani je diplomirala na kanadskom Sveučilištu Sheridan, na kojem je studirala oglašavanje i marketinške komunikacije.

Pokos već posljednjih nekoliko godina živi u Kanadi, no svakom prilikom dolazi u Hrvatsku, gdje obično provodi ljetni odmor. Zasad nije poznato gdje će Pokos ljetovati, no obzirom na njezine društvene mreže, uskoro bismo mogli saznati.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Pokazala pazuhe, ali i grudi: Ako je suditi prema ovim prizorima, ova djevojka buntovna je baš kao i njezina poznata majka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene