dirljiva večer

Vesna Dragojević nije krila emocije na koncertu u čast njezinu Oliveru, otkrila je i što ju je posebno iznenadilo: "Ja sam u šoku"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Dragojević +0 Vesna Dragojević sa sinovima (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Galerija

Udovica Olivera Dragojevića Vesna iz publike je pratila treći koncert posvećen njemu u Veloj Luci na Korčuli.

U Veloj Luci održan je treći po redu koncert u čast neprežaljenog pjevača Olivera Dragojevića.

Pogledaj i ovo Vesna Dragojević - 4 Slavio bi 76. rođendan Udovica Olivera Dragojevića otkrila dosad nepoznate detalje iz njihova života i njegovu neviđenu stranu: "Ta noć mi je ostala za cijeli život"

Gradić na Korčuli koji je ovaj rođeni Splićanin nazivao svojim domom okupirali su brojni obožavatelji koji su Oliveru došli odati počast na treću obljetnicu njegove smrti, a njegove najljepše pjesme izveli su Zlatan Stipišić Gibonni, Tedi Spalato, Marko Tolja i Klapa Ošjak.

Koncert je iz publike pratila i Oliverova udovica Vesna, u koju su bili upućeni svi pogledi, a ona nije skrivala emocije i ponos zbog dirljiva spomena na njezina pokojnog supruga.

"Ja sam u šoku, a rekla sam da ću se prestati šokirati. Trebali ste biti ispred naše kuće, nama ljudi ulaze u kuću jer misle da je muzej. I mislim da ovoliko svijeta nikad nije bilo u Veloj Luci. Ne samo u Veloj Luci, nego inače na otoku", rekla je Vesna Dragojević za Novu TV.

Pokojni pjevač u svoju se suprugu zaljubio na prvi pogled, kada ju primijetio na Stradunu 1973. godine tijekom svoje svirke. Vjenčali su se godinu dana kasnije, a u braku su dobili sinove Dina, Damira i Davora.

Vesna se Olivera prisjetilla i na svojem Facebooku, gdje mu je posvetila pjesmu i dirljivu poruku. 

Zbog koronavirusa ovogodišnji se koncert održao na uskom prostoru ispred crkve s ograničenim brojem uzvanika. No svi oni koji su željeli pratiti koncert to su mogli putem dva videoekrana u luci. Posebno je lijepo bilo vidjeti velik broj brodica na kojima su se tijekom izvođenja najvećih hitova upalile i baklje, izvijestio je Ivan Kaštelan uživo u Večernjim vijestima Nove TV.

Brojni Oliverovi obožavatelji uoči koncerta posjetili su i Oliverov grob te su ga zatrpali svijećama i cvijećem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene