Oliver Dragojević preminuo je prije tri godine, a njegovi neutješni obožavatelji, prijatelji i obitelj i dalje ne vjeruju da ga više nema, ali zato su tu njegove pjesme.

Galerija


"Cesarica", "Tko sam ja da ti sudim", "Trag u beskraju", "Moj lipi anđele", samo su neki od Oliverovih bezvremenskih hitova koji su mu obilježili karijeru i po kojima ćemo ga se zauvijek sjećati.

Vezani članci Vesna i Oliver Dragojević Vesna Dragojević odala što njezinom suprugu Oliveru ne bi bilo drago da vidi, a i što je njoj i dalje teško: "Ne znam kad ću to moći" Vesna Dragojević Vesna Dragojević nije krila emocije na koncertu u čast njezinu Oliveru, otkrila je i što ju je posebno iznenadilo: "Ja sam u šoku"

Oliver je bio i laureat prve dodjele nagrade Porin, koja je prošla u znaku pjesme "Cesarica", a dobitnik je i odličja Reda Danice hrvatske s likom Marka Marulića. Nastupao je diljem regije, ali i svijeta, a koncerte je održao u njujorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Alber Hallu, pariškoj Olimpiji te Opera Houseu u Sydneyju.

Oliver Dragojević jedan je od najboljih pjevača s ovih prostora, a njegove pjesme zauvijek će nas podsjećati na njega, legendarnog pjevača bez kojeg ništa više nije isto.

Ovo su neke od njegovih najljepših pjesama. 

"Cesarica"

"Kad mi dođeš ti"
"Trag u beskraju"
"Moj lipi anđele"
"U mom zagrljaju"
"Svirajte noćas za moju dušu"
"Oprosti mi pape"
"U ljubav vjere nemam"
"Bez tebe"
"Ča će mi Copacabana"
"Što to bješe ljubav"
"Skalinada"
"Nadalina"
"Sve bi da za nju"
"Galeb i ja"
"Dva put san umra"
"Neka se drugi raduju"
"Piva klapa ispo' volta"
"Ča je život vengo fantažija"
"Vjeruj u ljubav"

Dino Jelusić objavio fantastičnu vijest o kojoj svaki glazbenik njegove generacije može samo sanjati, čestitke stižu sa svih strana: "Svjetski, a naše!"

J.Lo i Affleck ponovili seksi prizore iz kultnog spota koji mnogi pamte, više ih nije briga za znatiželjne poglede!