Na treću obljetnicu smrti Olivera Dragojevića njegov grob u Veloj Luci posjetili su brojni obožavatelji.

Galerija


Obožavatelji neprežaljenog Olivera Dragojevića povodom treće obljetnice njegove smrti okupili su se u Veloj Luci gdje se održava koncert njemu u čast.

Vezani članci Prisjećanje na Olivera Dragojevića - 4 Prijatelji i suradnici se kroz smijeh prisjetili neprežaljenog Olivera: "Bez njega je svima prazno" Nina Badrić i Petar Grašo Oliveru u čast zapjevale naše najveće zvijezde, a obožavatelji stigli čak iz Švedske: "On je bio čovjek iz naroda"

Tom su prilikom mnogi odlučili posjetiti njegov grob te su ga zatrpali svijećama i cvijećem što najbolje pokazuje koliko je bio omiljen.

Olivera se na svojem Facebooku prisjetila i njegova udovica Vesna koja je dirljivom posvetom pokojnom suprugu mnogima istjerala suze na oči.

Podsjetimo, Dragojević je 29. srpnja 2018. izgubio bitku sa zloćudnim tumorom na plućima koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije.

Na posljednje počivalište u Veloj Luci tada je spektakularno ispraćen se splitske rive gdje se okupilo tisuće obožavatelja i priređena mu je bakljada, a katamaran s njegovim lijesom pratilo je i oko 500 plovila uz zvukove brodskih sirena. Veličanstveni prozori koji i tri godine od Oliverove smrti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, tada su obišli cijeli svijet.

Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja

Nina Badrić u nikad kraćoj haljini pokazala preplanule noge, kolege joj se ne mogu nadiviti: "Koji komad"