Snimljen u Zagrebu!

Poslije napisa o nevoljama u braku, najnovije fotke Vedrana Ćorluke ipak pričaju neku drugu priču!

Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +3 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka snimljen je u Zagrebu na okupljanju Hrvatske nogometne reprezenatcije uoči kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo protiv Cipra i Slovačke.

Nakon što su se u domaćim medijima pojavile priče o nevoljama u braku između Franke Batelić i Vedrana Ćorluka, i to jer je on navodno viđen bez vjenčanog prstena tijekom jednog večernjeg izlaska, pojavile su se njegove najnovije fotografije koje takve navode opovrgavaju. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić podijelila dojmove Evo za koju se prigodu Franka ovako dotjerala, no nije ni slutila što je čeka: "Grdno sam se prevarila!"

35-godišnji Vedran snimljen je, naime, u Zagrebu, na okupljanju Hrvatske nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo protiv Cipra i Slovačke, u kojoj radi kao savjetnik izbornika Zlatka Dalića, a na fotografijama se jasno vidi kako na ruci nosi vjenčani prsten.

O problemima između Franke i Vedrana dosad se nije pisalo, a ona na društvenim mrežama često objavljuje trenutke iz svoje svakodnevice, posebno s njihovim sinom Viktorom. Vedran je pak prije nekoliko mjeseci odlučio obrisati profile na društvenim mrežama, i to nakon što je napustio mjesto pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi, klubu u kojem je do ove godine aktivno igrao nogomet, čime je iznenadio obožavatelje jer taj potez od njega nisu očekivali.

Tada se oglasila i Franka te podijelila preslatki prizor Vedrana i njihova sina Viktora kako se zajedno igraju.

"I tako 24/7. Mama i tata u kondiciji, ljeto 2021.", napisala je bila Franka uz fotografiju koju je objavila.

Vedran je u službenoj izjavi naveo kako Lokomotiv napušta iz osobnih razloga, i to nakon samo 13 dana, koliko je bio u ulozi pomoćnog trenera.

"Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti", njegova je izjava koja je objavljena i na službenoj stranici kluba.

Bivši reprezentativac u Moskvi je svoju posljednju utakmicu odigrao u svibnju, kada su se navijači i suigrači oprostili od njega, a u toj ga je odluci podržala i Franka.

"Dostojanstveno, kao i uvijek. Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan zbog svega što ostavljaš iza sebe. Jer spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", napisala je tada Franka na svojem Instagramu, a koja je nedavno objavila i fotografiju iz njihova luksuznog stana u Zagrebu.

Pjevačica i bivši nogometaš vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebrnu medalju.

U siječnju prošle godine kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigao maleni Viktor, a par otada ne krije sreću koju su pronašli u roditeljskim ulogama. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela +15 Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Ne stišavaju se reakcije na nastup djevojke koja je rasplakala cijelu Hrvatsku, a ona je već velika zvijezda na TikToku!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene