Za rastopiti se

Franka i Ćorluka konačno zajedno, uživaju u slatkim obiteljskim trenucima, a obilježavaju i jako važan dan

Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 1 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 +0 Franka Batelić - 6 Galerija

Franka Batelić pokazala je svojim obožavateljima na društvenim mrežama kako provodi vrijeme s Vedranom Čorlukom i sinom Viktorom koji je navršio već 18 mjeseci.

Pjevačica Franka Batelić uživa sa suprugom Vedranom Ćorlukom u zasluženom ljetnom odmoru na našoj obali, a najslađe društvo pravi im naravno i njihov sinčić Viktor.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Franka je na svom profilu na Instagramu objavila prizor tate i sina kako se igraju u pijesku na plaži, a pohvalila se i da je Viktor navršio već 18 mjeseci.

"Velikih 18 mjeseci slavimo u pijesku", napisala je pjevačica uz fotografiju koju je podijelila sa svojim pratiteljima.

Franka i Vedran roditelji su postali početkom prošle godine i od tada proživljaju najljepše dane u svojim životima, a nakon što je Vedran nedavno otišao u nogometnu mirovinu i završio obaveze na Europskom nogometnom prvenstvu kao savjetnik Zlatka Dalića, ovih dana obitelj je ponovno na okupu. 

Nedavno je na društvenim mrežama objavila i fotografiju u badiću kojom je sve oduševila, a otkrila je i kako se nalazi u rodnom joj Rabcu u Istri.

"Samo ja i moje najsretnije mjesto na Zemlji. Dom je gdje se valovi sudaraju", napisala je tada.

A prije nego se otputila na odmor iznenadila je i drugačijom frizurom i ekstenzijama. Franka je pozirala s plavom kosom, a mnogi pratitelji poručili su joj da izgleda prekrasno te su je čak usporedili s i poznatim divama.

"Koliko si lijepa bože moj", "Apsolutno sijaš i dominiraš", "Podsjećaš na Brigitte Bardot u mladim danima", "Wow!", "Koja ljepota", samo su neki od komentara koje je dobila.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Celebrity Najpoznatija hrvatska navijačica pokazala kako se rasteže u tangama, pogledajte kako je na to reagirala njezina mama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene