Franka Batelić pokazala je svojim obožavateljima na društvenim mrežama kako provodi vrijeme s Vedranom Čorlukom i sinom Viktorom koji je navršio već 18 mjeseci.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić uživa sa suprugom Vedranom Ćorlukom u zasluženom ljetnom odmoru na našoj obali, a najslađe društvo pravi im naravno i njihov sinčić Viktor.

Vezani članci Franka Batelić - 4 Franka Batelić objavila fotografije u prirodnom izdanju i poslala poruku: "Sloboda je biti ono što jesmo" Franka Batelić - 3 Franka Batelić okinula selfie u badiću sa svog najsretnijeg mjesta, ostavila bez daha i jednu od najseksi Hrvatica!

Franka je na svom profilu na Instagramu objavila prizor tate i sina kako se igraju u pijesku na plaži, a pohvalila se i da je Viktor navršio već 18 mjeseci.

"Velikih 18 mjeseci slavimo u pijesku", napisala je pjevačica uz fotografiju koju je podijelila sa svojim pratiteljima.

Franka i Vedran roditelji su postali početkom prošle godine i od tada proživljaju najljepše dane u svojim životima, a nakon što je Vedran nedavno otišao u nogometnu mirovinu i završio obaveze na Europskom nogometnom prvenstvu kao savjetnik Zlatka Dalića, ovih dana obitelj je ponovno na okupu. 

Nedavno je na društvenim mrežama objavila i fotografiju u badiću kojom je sve oduševila, a otkrila je i kako se nalazi u rodnom joj Rabcu u Istri.

"Samo ja i moje najsretnije mjesto na Zemlji. Dom je gdje se valovi sudaraju", napisala je tada.

A prije nego se otputila na odmor iznenadila je i drugačijom frizurom i ekstenzijama. Franka je pozirala s plavom kosom, a mnogi pratitelji poručili su joj da izgleda prekrasno te su je čak usporedili s i poznatim divama.

"Koliko si lijepa bože moj", "Apsolutno sijaš i dominiraš", "Podsjećaš na Brigitte Bardot u mladim danima", "Wow!", "Koja ljepota", samo su neki od komentara koje je dobila.

U 44. godini mami uzdahe svojim božanstvenim tijelom, a ne može je se nagledati ni njezin sedam godina mlađi dečko

Najpoznatija hrvatska navijačica pokazala kako se rasteže u tangama, pogledajte kako je na to reagirala njezina mama