Neki su još iznenađeni

Ćorluka nestao s Instagrama, ali oglasila se njegova Franka pa objavila fotku i pokazala čime se bavi ovih dana

Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 6 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Galerija

Vedran Ćorluka obrisao je profil na Instagramu, a Franka Batelić objavila je njegovu fotografiju na kojoj se druži sa sinom Viktorom.

Vijest da Vedran Ćorluka napušta mjesto pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi, klubu u kojem je sve do nedavno aktivno igrao, iznenadila je njegove obožavatelje i javnost jer taj potez nitko nije očekivao.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

On je nakon toga odlučio obrisati svoje profile na društvenim mrežama, no njegova supruga Franka Batelić ipak se oglasila na Instagramu. Podijelila je preslatki prizor Vedrana i njihova sina Viktora kako se zajedno igraju.

"I tako 24/7. Mama i tata u kondiciji, ljeto 2021.", napisala je Franka uz fotografiju koju je objavila.

Vedran je u službenoj izjavi naveo kako Lokomotiv napušta iz osobnih razloga, i to nakon samo 13 dana, koliko je bio u ulozi pomoćnog trenera.

"Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti", njegova je izjava koja je objavljena i na službenoj stranici kluba.

Bivši reprezentativac u Moskvi je svoju posljednju utakmicu odigrao u svibnju kada su se navijači i suigrači oprostili od njega, a u toj ga je odluci podržala i Franka. 

"Dostojanstveno, kao i uvijek. Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan zbog svega što ostavljaš iza sebe. Jer spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", napisala je tada Franka na svom Instagramu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Roman Polanski i Sharon Tate snimljeni nakon vjenčanja 1968 (Foto: AFP) Sharon Tate (Foto: Profimedia) Sharon Tate (Foto: Profimedia) +0 Sharon Tate (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Njezino stravično ubojstvo šokiralo je svijet, u visokom stupnju trudnoće život joj je oduzet na najbrutalniji mogući način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene