Vedran Ćorluka obrisao je profil na Instagramu, a Franka Batelić objavila je njegovu fotografiju na kojoj se druži sa sinom Viktorom.

Galerija


Vijest da Vedran Ćorluka napušta mjesto pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi, klubu u kojem je sve do nedavno aktivno igrao, iznenadila je njegove obožavatelje i javnost jer taj potez nitko nije očekivao.

Vezani članci Franka Batelić Franka i Ćorluka konačno zajedno, uživaju u slatkim obiteljskim trenucima, a obilježavaju i jako važan dan Franka Batelić - 3 Franka Batelić okinula selfie u badiću sa svog najsretnijeg mjesta, ostavila bez daha i jednu od najseksi Hrvatica!

On je nakon toga odlučio obrisati svoje profile na društvenim mrežama, no njegova supruga Franka Batelić ipak se oglasila na Instagramu. Podijelila je preslatki prizor Vedrana i njihova sina Viktora kako se zajedno igraju.

"I tako 24/7. Mama i tata u kondiciji, ljeto 2021.", napisala je Franka uz fotografiju koju je objavila.

Vedran je u službenoj izjavi naveo kako Lokomotiv napušta iz osobnih razloga, i to nakon samo 13 dana, koliko je bio u ulozi pomoćnog trenera.

"Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti", njegova je izjava koja je objavljena i na službenoj stranici kluba.

Bivši reprezentativac u Moskvi je svoju posljednju utakmicu odigrao u svibnju kada su se navijači i suigrači oprostili od njega, a u toj ga je odluci podržala i Franka. 

"Dostojanstveno, kao i uvijek. Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan zbog svega što ostavljaš iza sebe. Jer spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", napisala je tada Franka na svom Instagramu.

Njezino stravično ubojstvo šokiralo je svijet, u visokom stupnju trudnoće život joj je oduzet na najbrutalniji mogući način

Nives se zaigrala na bazenu, pa počastila fanove prizorom koji neće tako lako zaboraviti: "A gospe, ti si kao vila"