Vedran Ćorluka obrisao je profil na Instagramu, a Franka Batelić objavila je njegovu fotografiju na kojoj se druži sa sinom Viktorom.

Galerija


Vijest da Vedran Ćorluka napušta mjesto pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi, klubu u kojem je sve do nedavno aktivno igrao, iznenadila je njegove obožavatelje i javnost jer taj potez nitko nije očekivao.

Vezani članci Franka Batelić - 3 Franka Batelić okinula selfie u badiću sa svog najsretnijeg mjesta, ostavila bez daha i jednu od najseksi Hrvatica! Franka Batelić Franka Batelić objavila snimku navijačkog ludila, pogledajte u kakvoj je atmosferi slavila pobjedu Vatrenih

On je nakon toga odlučio obrisati svoje profile na društvenim mrežama, no njegova supruga Franka Batelić ipak se oglasila na Instagramu. Podijelila je preslatki prizor Vedrana i njihova sina Viktora kako se zajedno igraju.

"I tako 24/7. Mama i tata u kondiciji, ljeto 2021.", napisala je Franka uz fotografiju koju je objavila.

Vedran je u službenoj izjavi naveo kako Lokomotiv napušta iz osobnih razloga, i to nakon samo 13 dana, koliko je bio u ulozi pomoćnog trenera.

"Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti", njegova je izjava koja je objavljena i na službenoj stranici kluba.

Bivši reprezentativac u Moskvi je svoju posljednju utakmicu odigrao u svibnju kada su se navijači i suigrači oprostili od njega, a u toj ga je odluci podržala i Franka. 

"Dostojanstveno, kao i uvijek. Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan zbog svega što ostavljaš iza sebe. Jer spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", napisala je tada Franka na svom Instagramu.

Njezino stravično ubojstvo šokiralo je svijet, u visokom stupnju trudnoće život joj je oduzet na najbrutalniji mogući način

Nives se zaigrala na bazenu, pa počastila fanove prizorom koji neće tako lako zaboraviti: "A gospe, ti si kao vila"