Franka Batelić podijelila je fotografije vjenčanja s Vedranom Ćorukom na na njihovu treću godišnjicu braka.

Galerija


Franka Batelić (29) obilježila je treću godišnjicu braka s Vedranom Ćorlukom (35) posebnom objavom na svom Instagram profilu. 

Vezani članci Franka Batelić - 3 Franka Batelić okinula selfie u badiću sa svog najsretnijeg mjesta, ostavila bez daha i jednu od najseksi Hrvatica! Franka Batelić Franka Batelić objavila snimku navijačkog ludila, pogledajte u kakvoj je atmosferi slavila pobjedu Vatrenih

Pjevačica je podijelila nekoliko fotografija s vjenčanja i većinu dosad javnost nije imala priliku vidjeti, a dirljiva je bila ona s njezinom pokojnom bakom na koju se i osvrnula. 

"Proletjela i treća godina od ovog nezaboravnog dana. Kako veeeeeć? Hvala na fotki noninih ruku koje me čvrsto grle.. Znala sam da će mi to biti najljepša uspomena sada kada je više nema.. da… Stvari se mijenjaju, ali mi i dalje ostajemo isti... Vekiiii sretna nam godišnjicaaaa!! Volimo te tatich!", napisala je Franka. 

Pjevačici su mnogi čestitali, a u komentarima su joj emotikone srca ostavile glumica Bojana Gregorić Vejzović i dekoraterka setova Anita Dujić. 

"Sretna vam godišnjica. Zaista ste predivni.", "Čestitam, Franka. Bili uvijek tako veseli i zaljubljeni", "Prekrasno", "Ajme, preslatki ste", nizale su se lijepe želje Frankinih pratitelja. 

Inače, pjevačica i bivši nogometaš su se vjenčali 2018. u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u općini Bale. Batelić je nosila raskošnu vjenčanicu Carolina Herrera, a Ćorluka je imao klasično tamnoplavo odijelo. 

Među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji gdje su osvojili srebrnu medalju.

Batelić i Ćorluka su u siječnju prošle godine dobili prvo dijete, sina Viktora. 

Bivša pornozvijezda Mia Khalifa se razvodi nakon dvije godine braka, objasnila sve i objavila fotku na kojoj plače: "Ne znam što da vam kažem"

Evo tko je mlada dama koja je osvojila srce 19 godina starijeg Zvonimira Bobana, već na prvi pogled jasno je i čime