Valentina Walme i Marko Petrić su nakon nekoliko mjeseci potvrdili vijest da su zajedno i zaljubljeni.

Galerija


Najljepša hrvatska plesačica, kako ju mnogi nazivaju, Valetina Walme u stilu holivudske zvijezde zablistala je na događanju održanom u Muzeju za umjetnost i obrt gdje se pojavila u glamuroznom izdanju i nije skidala široki osmijeh s lica, a za koji ima itekako dobar razlog.

Vezani članci Valentina Walme Ispod ove maske krije se ljepotica koja je srce Hrvata brzo osvojila, a njezinu talentu dive se žene i muškarci Valentina Walme - 2 Tko bi joj odolio? U oskudnom kostimu pozvala na ples pa ju usporedili sa slavnom pjevačicom

Naime, Valentina se na crvenom tepihu pojavila u društvu glumca Marka Petrića koji je osvojio njezino srce, a da ih veže i nešto više od običnog prijateljstva potvrdili su nakon što se o njihovoj vezi šuška već neko vrijeme.

"Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, jer ne bi došli zajedno da nije tako, ali kao što smo već rekli, o svom nekom osobnom životu izbjegavamo govoriti, pa ćemo i ovaj put iskoristiti tu istu rečenicu", izjavio je Marko za Story.hr.

Valentina i Marko zajedno su snimljeni prvi još prošle jeseni nakon čega su odmah krenule glasine da ih veže ljubav, a dodatna nagađanja pokrenule su i fotografije koje su dijelili na društvenim mrežama.

Lijepa plesačica je domaćoj javnosti za oko zapela nakon što je sudjelovala u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" kao mentorica Davoru Gariću te u "Tvoje lice zvuči poznato", a njezinoj se ljepoti od tada mnogi dive. Marko je postao omiljen među domaćom publikom kao glumac iz serija "Čista ljubav" i "Drugo ime ljubavi", a slovi kao jedan od najperspektivnijih domaćih glumaca mlađe generacije, što je publika već prepoznala i osigurao je velik broj obožavatelja.

Ne čudi što su se svi okretali za Lanom Jurčević, teško ju je bilo gledati u oči zbog hrabrog dekoltea u kojem se pojavila

Marko Grubnić pokazao spontani trenutak, evo kako on i Momčilo izgledaju kada ih uhvate nespremne