Valentina Walme pozirala je u bikiniju tigrastog uzorka i dobila je niz komplimenata, a njezinu fotografiju su komentirali i pjevačica Franka Batelić i glumac Marko Petrić.

Galerija


Naša najseksi plesačica Valentina Walme (28) iskoristila je porast temperature za prvo kupanje u moru i poziranje u badiću. 

Vezani članci Maja Šuput - 3 Maja Šuput snimljena u rijetkom izlasku bez sinčića, zbog upečatljivog stajlinga bila je jedna od glavnih zvijezda događanja Nives Celzijus Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

"Gledam kad ću uloviti vremena za sve što moram napraviti", napisala je Valentina uz fotografiju na kojoj nosi bikini tigrastog uzorka na plaži u Pakoštanama. 

Walme, koja je poznata po sudjelovanju u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" i plesom na turnejama Severine i Nataše Bekvalac, još jednom je mnoge zadivila svojom isklesanom figurom. U prvi plan su na njezinoj fotografiji pale pločice na trbuhu i duge, istrenirane noge. 

"Pauziraj na trenutak", napisala joj je Franka Batelić. "Ljeto ti dobro stoji", istaknuo je glumac Marko Petrić. 

"Shakira je zvala, ljubomorna je jer njezin stil nosiš bolje od nje", "Top", "Prekrasna, a tek počelo ljeto", "Kakvo tijelo!", "Prezgodna", "Ovo je melem za oči. Božanstvena si", komentirali su izgled plesačice koju gledatelji imaju priliku vidjeti i u sezoni All stars showa "Tvoje lice zvuči poznato". 

Namučila se pri izlasku iz auta zbog riskantne haljine, neki se pitaju ima li uopće donje rublje, a uočili su i još jednu sitnicu

Zbog ove žene Livaja ne odlazi iz Hajduka i navijači joj zahvaljuju, podijelila je neke zanimljive poruke