Valentina Walme domaćoj je javnosti poznata po sudjelovanju u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama", ali i po plesu na turnejama Severine i Nataše Bekvalac. Njezinu talentu dive se žene i muškarci, a na Instagramu mami uzdahe svojom ljepotom.

Galerija


Naša najseksi plesačica Valentina Walme svakom svojom novom fotografijom na društvenim mrežama mami uzdahe, a domaća ljepotica oduševila je i ovoga puta.

Vezani članci Lambada Pamtite li sve korake? Lista nezaboravnih koreografija koje mame na ples i bude nostalgiju Valentina Walme Šeširom prekrila strateška mjesta, fanovi se pitaju nosi li što god ispod: "Ma daj, izludit ćeš nas!"

"Maska na licu, bez negativnih misli", napisala je 28-godišnja ljepotica na Instagramu u opisu fotografije na kojoj pozira u šljokičastom zlatnom odijelu neobičnoga kroja.

Valentina Walme inače je hrvatskoj javnosti poznata po sudjelovanju u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" te po plesu na turnejama Severine i Nataše Bekvalac, a zbog isklesane figure dive joj se žene i muškarci.

Tisuće pratitelja na Instagramu obasipaju je komplimentima na svaku objavu, a ova ljepotica na to se ne buni. I dalje naporno radi te svakodnevno trenira, a ona i njezin brat Alan prvaci su u gotovo svim kategorijama plesa u državi.

Alan Walme prije nekoliko mjeseci za IN magazin otkrio je kako je na početku njihove karijere sestra bila viša od njega te je svatko imao svoga para upravo zbog toga, a kasnije su odlučili da bi mogli plesati zajedno. Otac im je vodio turnire, a majka im je uvijek radila kostime. "Stalno smo bili zajedno, na turnirima, putovanjima... Za sve smo bili kao tim", zaključio je Alan.

Valentina nije prestala s plesom ni tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa, a unatoč činjenici što nije mogla redovito odlaziti na treninge, vježbala je kod kuće, i to stalno.

 

Nikad ljepša Nives Celzijus posebno zrači u haljini neobičnog kroja koja je pravi mamac za poglede