Valentina Walme je dugu, crnu haljinu iskombinirala s bijelim tenisicama.

Galerija


Jedna od naših najseksipilnijih plesačica Valentina Walme, koju je publika upoznala u showu "Ples sa zvijezdama", plijeni pozornost gdje god se pojavi. 

Vezani članci Trg svetog Marka, ilustracija KVIZ: Provjerite jeste li ''dotepenec'' i razumijete li ove izraze koji se koriste u Hrvatskoj i okolici Zasnježivanje Cmroka iako je temperatura 18 Celzijevih stupnjeva - 2 Ima se, može se: Vani 18 stupnjeva, a strojevi za proizvodnju snijega na Cmroku i dalje rade

Valentina je u četvrtak navečer na krovu Zagrebačkog plesnog centra uživala na najljepšoj terasi u gradu. Obukla je crnu, dugu, svilenu haljinu koju je iskombinirala s tenisicama.

Iako je kombinacija bila jednostavna, plesačica je u njoj blistala dok je ispijala koktele, a cijelo vrijeme je imala smiješak na licu. Osim Walme, tamo su uživali i pjevači Matija Cvek i Filip Dizdar te glumac Marko Petrić. 

Pozornost je plijenila i glumica i kreativna producentica Ana Marija Žužul koja je prošlog ljeta očarala građane svojim projektom "More knjiga" na Zrinjevcu.

Angelina Jolie umalo se udala za nju, a evo kako danas izgleda žena u koju se zaljubila na prvi pogled