jednostavno i efektno

Blistala u upečatljivoj svilenoj haljini: Naša najseksi plesačica privlačila pozornost

Valentina Walme Valentina Walme PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Matija Cvek Valentina Walme Filip Dizdar Valentina Walme Marko Petrić +0 Ana Marija Žužul Galerija

Valentina Walme je dugu, crnu haljinu iskombinirala s bijelim tenisicama.

Jedna od naših najseksipilnijih plesačica Valentina Walme, koju je publika upoznala u showu "Ples sa zvijezdama", plijeni pozornost gdje god se pojavi. 

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Sorgen - 1 "Bravo, tako se to radi" Svjetski poznati tiktoker zaustavio našu lijepu plesačicu na ulici, dobro se snašla s njim: "Hrvatska ima i prekrasne žene, čini se!"

Valentina je u četvrtak navečer na krovu Zagrebačkog plesnog centra uživala na najljepšoj terasi u gradu. Obukla je crnu, dugu, svilenu haljinu koju je iskombinirala s tenisicama.

Iako je kombinacija bila jednostavna, plesačica je u njoj blistala dok je ispijala koktele, a cijelo vrijeme je imala smiješak na licu. Osim Walme, tamo su uživali i pjevači Matija Cvek i Filip Dizdar te glumac Marko Petrić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drinking wine, feeling fine 🍷 @barakawinery #barakawinery

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina) on

Pozornost je plijenila i glumica i kreativna producentica Ana Marija Žužul koja je prošlog ljeta očarala građane svojim projektom "More knjiga" na Zrinjevcu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Celebrity Angelina Jolie umalo se udala za nju, a evo kako danas izgleda žena u koju se zaljubila na prvi pogled

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene