Prisilni odmor

Naša najseksi plesačica otkrila što ju je najviše pogodilo tijekom karantene: "Ovo je poput kazne"

Valentina Walme Valentina Walme DNEVNIK.hr 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme Alan Walme +1 Alan Walme Galerija

Valentina Walme i njezin brat Alan prvaci su u gotovo svim kategorijama plesa u državi, stoga ne čudi što su dosadu u vrijeme izolacije razbijali upravo - plesom.

Otkako je osvojila simpatije publike kao mentorica u "Plesu sa zvijezdama", plesala za najveće regionalne izvođače poput Severine, Indire i drugih te nakon bezbroj sati provedenih u plesnoj dvorani, i Valentina Walme zbog karantene je na prisilnom odmoru.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek - 5 Nezaboravno iskustvo Željko Bebek otkrio kako mu je bilo na audijenciji kod Pape Franje: "Ako netko misli da mu se neke stvari u životu neće desiti, neka bude strpljiv"

Za ovu atraktivnu plesačicu to je poput kazne. "Ne znam kako sam preživjela ovih nekoliko mjeseci bez plesa jer sam navikla svaki dan vježbati, plesati, trenirati. Ovo je bio prisilni odmor", rekla je Walme.

Otkrila je kako je smanjila svoju količinu obroka, a razlog tome su naporni treninzi prije karantene kojima je održavala vitku liniju.

Valentina i njezin brat Alan prvaci su u gotovo svim kategorijama plesa u državi, stoga ne čudi što su dosadu u vrijeme izolacije razbijali upravo - plesom. U svoju profesionalnu plesnu avanturu krenuli su sa samo šest godina. Alan Walme ističe kako je njegova sestra na početku bila viša od njega te je svatko imao svoga para upravo zbog toga, a kasnije su odlučili da bi mogli plesati zajedno.

Otac im je vodio turnire, a majka im je uvijek radila kostime. "Stalno smo bili zajedno, na turnirima, putovanjima... Za sve smo bili kao tim", zaključio je Alan.

Popularna plesačica osvrnula se i na činjenicu da su joj nedavno hakirali profil na Instgaramu. "Ne znam što se dogodilo, ali mislim da je ovo vrijeme kada je najgore da ti se nešto takvo dogodi", ispričala je te priznala da ju je sve jako pogodilo.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene