Valentina Walme i njezin brat Alan prvaci su u gotovo svim kategorijama plesa u državi, stoga ne čudi što su dosadu u vrijeme izolacije razbijali upravo - plesom.

Galerija


Otkako je osvojila simpatije publike kao mentorica u "Plesu sa zvijezdama", plesala za najveće regionalne izvođače poput Severine, Indire i drugih te nakon bezbroj sati provedenih u plesnoj dvorani, i Valentina Walme zbog karantene je na prisilnom odmoru.

Vezani članci Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 7 Što to sve povezuje Amerikanku Ashley Colburn i Bojana Jambrošića, koji su jednostavno kliknuli na prvu? Sandi Cenov - 4 Sandi Cenov progovorio o prijateljstvu s Đorđem Balaševićem i otkrio kako su se upoznali

Za ovu atraktivnu plesačicu to je poput kazne. "Ne znam kako sam preživjela ovih nekoliko mjeseci bez plesa jer sam navikla svaki dan vježbati, plesati, trenirati. Ovo je bio prisilni odmor", rekla je Walme.

Otkrila je kako je smanjila svoju količinu obroka, a razlog tome su naporni treninzi prije karantene kojima je održavala vitku liniju.

Valentina i njezin brat Alan prvaci su u gotovo svim kategorijama plesa u državi, stoga ne čudi što su dosadu u vrijeme izolacije razbijali upravo - plesom. U svoju profesionalnu plesnu avanturu krenuli su sa samo šest godina. Alan Walme ističe kako je njegova sestra na početku bila viša od njega te je svatko imao svoga para upravo zbog toga, a kasnije su odlučili da bi mogli plesati zajedno.

Otac im je vodio turnire, a majka im je uvijek radila kostime. "Stalno smo bili zajedno, na turnirima, putovanjima... Za sve smo bili kao tim", zaključio je Alan.

Popularna plesačica osvrnula se i na činjenicu da su joj nedavno hakirali profil na Instgaramu. "Ne znam što se dogodilo, ali mislim da je ovo vrijeme kada je najgore da ti se nešto takvo dogodi", ispričala je te priznala da ju je sve jako pogodilo.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.