Valentina Walme zavodljivo pozirala u crnom kupaćem kostimu pa izazvala niz reakcija, a svima je za oko zapeo komentar Nataše Bekvalac.

Galerija


Naša lijepa i nadarena plesačica Valentina Walme velika je ljubiteljica mora i plaža, pa u pauzama od plesnih nastupa i proba svaki slobodni trenutak provodi na plaži, a fotografije u kupaćim kostimima dijeli na društvenim mrežama.

Vezani članci Lambada Pamtite li sve korake? Lista nezaboravnih koreografija koje mame na ples i bude nostalgiju Valentina Walme Šeširom prekrila strateška mjesta, fanovi se pitaju nosi li što god ispod: "Ma daj, izludit ćeš nas!"

Na jednoj od posljednje objavljenih fotki na profilu na Instagramu, Valentina zavodljivo pozira u moru na otoku Pagu, a jednodijelni kupaći kostim laska njezinoj isklesnoj figuri i savršeno oblikovanoj pozadini.

"Jednostavno najbolja plesačica", "Prelijepa", "More, sunce i ti. Predivno", "Mrak", "Uf, nije mi dobro", "Ljepotice", "Lijepi badić", "Tina, moja ljepotica, svaka tvoja slika nama je inspiracija da nam dan počinje s osmjehom na licu. Samo nastavi tako dalje, velika pusa", dio je komentara koje je dobila.

A kompliment joj je uputila i popularna sprska pjevačica Nataša Bekvalac, na čijem je koncertu Valentina bila i jedna od glavnih plesačica.

"Mačka i tačka", napisala joj je Nataša i otkrila da je i ona jedna od obožavateljica Valentininih ljetnih izdanja.

Osim s Natašom, Valentina se može pohvaliti i da je plesala na velikoj Severininoj turneji "Magic tour", nastupala je uz popularne repere Jala Brata i Bube Corellija, a bila je i jedna od plesačica showa "Ples sa zvijezdama " Nove TV u kojem joj je partner bio novinar Davor Garić. 

Baš se potrudila da njezin dolazak na plažu bude atrakcija, poze u crvenom bikiniju teško će tko zaboraviti