Nekima nije dobro

Tina Walme vješto naglasila obline, komentaru nije odoljela ni jedna od najvećih zvijezda ovih prostora

Valentina Walme Valentina Walme PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme +0 Valentina Walme Galerija

Valentina Walme zavodljivo pozirala u crnom kupaćem kostimu pa izazvala niz reakcija, a svima je za oko zapeo komentar Nataše Bekvalac.

Naša lijepa i nadarena plesačica Valentina Walme velika je ljubiteljica mora i plaža, pa u pauzama od plesnih nastupa i proba svaki slobodni trenutak provodi na plaži, a fotografije u kupaćim kostimima dijeli na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Valentina Walme - 2 ''Kakva žena, kakva haljina!'' Jedna od najljepših Hrvatica očarala je sve svojom pojavom u mini haljini, teško je skinuti pogled s njezinih nogu!

Na jednoj od posljednje objavljenih fotki na profilu na Instagramu, Valentina zavodljivo pozira u moru na otoku Pagu, a jednodijelni kupaći kostim laska njezinoj isklesnoj figuri i savršeno oblikovanoj pozadini.

"Jednostavno najbolja plesačica", "Prelijepa", "More, sunce i ti. Predivno", "Mrak", "Uf, nije mi dobro", "Ljepotice", "Lijepi badić", "Tina, moja ljepotica, svaka tvoja slika nama je inspiracija da nam dan počinje s osmjehom na licu. Samo nastavi tako dalje, velika pusa", dio je komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina) on

A kompliment joj je uputila i popularna sprska pjevačica Nataša Bekvalac, na čijem je koncertu Valentina bila i jedna od glavnih plesačica.

"Mačka i tačka", napisala joj je Nataša i otkrila da je i ona jedna od obožavateljica Valentininih ljetnih izdanja.

Osim s Natašom, Valentina se može pohvaliti i da je plesala na velikoj Severininoj turneji "Magic tour", nastupala je uz popularne repere Jala Brata i Bube Corellija, a bila je i jedna od plesačica showa "Ples sa zvijezdama " Nove TV u kojem joj je partner bio novinar Davor Garić. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene