Sarah Seifert pohvalila se da je glazbenik Sean Paul podijelio na Instagramu njezinu snimku na kojoj pleše na njegovu pjesmu "Trumpets".

Galerija


Twerkerica Sarah Seifert (22), koju je javnost upoznala u showu "Supertalent", pohvalila se velikim uspjehom na svom Facebooku. 

Vezani članci Sarah Seifert (Foto: Instagram) Crnokosa Vukovarka koja je iziritirala i Šuput napokon se zaljubila: ''Žene me pljuju jer su ljubomorne'' Brent Ray Fraser, Sarah Seifert (FOTO: Dnevnik.hr) Mrdanje guzom ili goli slikar: Koji vas se nastup u Supertalentu više dojmio?

"Sean Paul je objavio moj twerk video. Toliko sam sretna da to ne mogu opisati", napisala je Sarah. Slavni glazbenik predstavio je Sarah svojim obožavateljima u utorak na Instagramu, na kojem ga prati 1,2 milijuna ljudi, a video u kojem ona pleše na njegovu pjesmu "Trumpets" dobio je više od 11.000 lajkova. 

Mnoge je oduševila snimka Seifert koja je zaludila Hrvatsku svojom vještinom twerkanja. "Seksi", "Twerk kraljica", "Zapalila je sve", "To kralju", "Bomba", komentirali su Seanovi obožavatelji. 

Sarah se glazbeniku zahvalila na podjeli snimke u videu. Inače, Seifert se 2017. predstavila u showu "Supertalent" plesom i bujnom pozadinom i posebno privukla pažnju muškog dijela publike. 

Njezini seksi nastupi zapalili su internet, pa je u kratkom roku stekla vojsku obožavatelja, a na Instagramu ju prati više od 77.000 ljudi. Sarah pleše u noćnim klubovima i pojavljuje se u videspotovima. 

Karleuša izložila grudi i međunožje pa iznenadila opisom fotke, neki se našalili na njezin račun