Sarah Seifert proslavila se kao najbolja hrvatska twerkerica, a sada je zamalo postala i Kraljica Hrvatske.

Galerija


Šira hrvatska javnost upoznala je, našu danas najpopularniju, twerkericu Sarah Seifert 2017. godine u showu "Supertalent" gdje se predstavila plesom i bujnom pozadinom, koja je naročito zapela za oči muškom dijelu publike.

Vezani članci Marin Prpić (Foto: Dnevnik.hr) Zbog njegove strasti su mu se rugali, ali njega nije briga: ''Uvijek će biti ljubomornih'' Sarah Seifert (Foto: Instagram) Crnokosa Vukovarka koja je iziritirala i Šuput napokon se zaljubila: ''Žene me pljuju jer su ljubomorne''

Vrući plesni nastupi ove ljepotice zapalili su internet i zaintrigirali javnost, pa je Sarah u rekordnom roku stekla mnoštvo vjernih obožavatelja i pratitelja, a danas pleše po noćnim klubovima i pojavljuje se u videospotovima. Iako joj je karijera procvala, lijepa Sarah sada se odlučila okušati u novom izazovu. 

Naime, natjecala se za titulu Kraljice Hrvatske u Rovinju, a osvojila je onu kraljice medija. U Rovinju se održao izbor ljepote koji je okupio brojne dame koje su željele osvojiti barem neku od utješnih titula, ako već ne onu glavnu, koja je na kraju pripala Maji Lončarević. 

Izbor kraljice Hrvatske nije se održavao nekoliko posljednjih godina, a upravo će naša zemlja biti domaćin sljedećeg izbora Kraljice svijeta. Za prestižnu titulu borilo se 12 ljepotica iz raznih dijelova Hrvatske.

Očito je Sarah svojom ljepotom i šarmom uspjela zadiviti stručni žiri u jednakoj mjeri u kojoj svakodnevno oduševljava svoje fanove.

Majka slavnog glumca koja se bliži 100. rođendanu danas žali zbog operacija kojima se željela uljepšati