U Rovinju je održan izbor Kraljice Hrvatske, a titula je pripala Maji Lončarević.

Galerija


Rabljanka Maja Lončarević nova je Kraljica Hrvatske proglašena na izboru održanom u Rovinju, a borit će se za titulu Kraljice svijeta. Prvom princezom proglašena je Jana Tomljanović iz Zagreba, a drugom princezom Antonela Šoljić iz Dugog Sela.

Vezani članci Ema Gračan Na Zagrebačkom Velesajmu ovog vikenda okupile su se brojne domaće ljepotice, modnom pistom prošetale Daniela i Ema Gračan Sarah Seifert - 3 Zaludjela Hrvatsku "miješanjem" bujne pozadine, a sad i slavnoga glazbenika: Pohvalila se velikim uspjehom

Martini Dovođi pripala je titula kraljice fotogeničnosti, Petri Meglaj kraljice elegancije, Ana Grubišić proglašena je kraljicom osobnosti, a kraljicom medija Sarah Seifert, koju smo imali prilike upoznati u showu Nove TV "Supertalent", u kojem se predstavila twerkanjem i izazvala veliko zanimanje hrvatske javnosti.

Izbor kraljice Hrvatske nije se održavao nekoliko posljednjih godina, a upravo će naša zemlja biti domaćin sljedećeg izbora Kraljice svijeta. 

Za prestižnu titulu borilo se 12 ljepotica iz raznih dijelova Hrvatske i predstavilo u svom najboljem izdanju, pred mnogobrojnom publikom i stručnim žirijem.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a organizatori izbora najavili su kako su prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica svijeta.

Danas od njegova božanstvenog tijela i pločica nije ostalo ništa, a sada znamo i zašto