Za maštanje

Njezine vruće fotografije i ples i danas su san mnogih muškaraca: "Tvoju ljepotu ništa ne može zamijeniti"

Sarah Seifert (Foto: Anamaria Batur) Sarah Seifert (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert (Foto: Anamaria Batur) Sarah Seifert (Foto: Instagram) Sarah Seifert (Foto: Instagram) Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) +0 Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Galerija

Sarah Seifert objavila je nove seksepilne fotografije na svom profilu na Instagramu i malo toga ostavila mašti.

Šira hrvatska javnost upoznala je, našu danas najpopularniju, twerkericu Sarah Seifert 2017. godine u showu "Supertalent" gdje se predstavila plesom i bujnom pozadinom, koja je naročito zapela za oči muškom dijelu publike.

Sarah se i danas aktivno bavi plesom, u tome uživa, a sada je sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu podijelila i neke novosti.

"Uskoro se vidimo i u drugim državama", napisala je Sarah u objavi i dala naslutiti da je napredovala u karijeri. Uz to je obožavatelje upitala koja im se fotografija, od ukupno tri objavljene najviše svidjele.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARAH (@sarah_seifert_official) on

U komentarima je dobila niz odgovora ali i pohvala na račun izgleda i onoga čime se bavi.

"Koliko si ti prelijepa, nastavi se time baviti", "Prva definitivno jer tvoju ljepotu ne može ništa zamijeniti", "Prva naravno, tako si slatka", "Taman si, ni kilogram dolje, ni gore", samo su neki od komentara koje je dobila.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Severina javno podijelila da je dobila ultimatum od svekrve: "Ne napraviš li to, nećeš ući u kuću!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene