Buduća mama blista!

Ni u trudnoći ne odustaje od kratkih i uskih haljina, u jednoj od takvih istaknula je trbuščić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski, inače poznata po objavljivanju golišavih fotografija, nedavno je na sebi svojstven način i objavila da je trudna.

Emily Ratajkowski (29) objavila da je trudna krajem prošlog mjeseca na naslovnici magazina Vogue poziravši gola kao što je to učinila Demi Moore prije skoro 30 godina. 

Pogledaj i ovo showbuzz I dalje fura svoj stil U sedmom mjesecu trudnoće skinula se u oskudni bikini koji je jedva obuzdao njezino nikad bujnije poprsje

Manekenka blista dok očekuje svoje prvo dijete s mužem Sebastianom Bearom-McClardom (38) i nije se odrekla seksi, modnih kombinacija. Emily je viđena u petak dok je kupovala cvijeće na tržnici u Los Angelesu sa svojom prijateljicom. 

Nosila je kratku i usku, plavu mini haljinu u kojoj se isticao njezin trudnički trbuh. Ratajkowski ju je uskladila s tenisicama i crnom zaštitnom maskom za lice, a ona i prijateljica su nakon dosta razgledavanja izašle iz tržnice s velikim buketima u rukama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Inače, Emily je od 2018. u braku s glumcem Sebastianom. On nema nikakvog problema s njezinim golišavim fotografijama na Instagramu, a ponekad joj se pridruži i prekrije njezina strateška mjesta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) +4 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene