sve za masku

Sjećate se kada je Demi Moore trudna pozirala gola? Slavna manekenka je trudnoću iskoristila kao kostim i učinila isto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski za Noć vještica se prerušila u Demi Moore, a pozirala je u donjem rublju nalik onome u kojem je i Demi pozirala prije skoro 30 godina kada je bila trudna sa kćeri Scout.

Brojni poznati diljem svijeta Noć vještica su proslavili maskirajući se u razne likove, a neki od njih presušili su se i u poznate glumce. Manekenka Emily Ratajkowski, koja je prije nekoliko dana otkrila kako čeka prvo dijete sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardom, prerušila se u glumicu Demi Moore.

Pogledaj i ovo Demi Moore Kako je ovo moguće? Najnovije paparazzo fotke bivše seks-bombe izgledaju kao da su snimljene prije barem 30 godina, nema šanse da joj date stvarne godine!

Trudna manekenka je skoro 30 godina nakon kultne naslovnice na kojoj je Demi pozirala gola dok je bila trudna sa kćeri Scout, učinila slično. 29-godišnja Emily pozirala je s crnom kratkom kosom jednakom onoj kakvu je Demi imala, preko ramena je imala veliku bijelu košulju, no umjesto da je potpuno gola, na sebi je imala crno donje rublje te je rukama obgrlila trbuh. Demi Moore imala je jednaku kombinaciju na fotografiranju za Vanity Fair u to vrijeme.

"Demino tijelo", napisala je Emily uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, a koju možete pogledati OVDJE.

Vijesti o trudnoći Emily je objavila na naslovnici časopisa Vogue, a posljednjih je dana isticala kako polako upoznaje svoje novo tijelo. Ona i suprug zaljubljeniji su no ikada, a slavna manekenka je nedavno priznala i kako su se tijekom karantene samo još više zbližili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene