Dobro se snašla

Proslavila se u legendarnom spotu za kojim su svi bili ludi, a danas sama najbolje reklamira ono čime se bavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski predstavlja svoju novu liniju seksi bikinija koje dizajnira od 2017. godine.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice 29-godišnja Emily Ratajkowski potrudila se pokazati nam još jednom svoju besprijekornu figuru, zahvaljući kojoj se proslavila u spotu "Blurred Lines" Robina Thickea i dospjela na zvjezdano nebo.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Od tada je prošlo dosta vremena, a osim uspješne manekenske karijere Emily se odlučila okušati i u dizajnerskim vodama, pa kreira minijaturne bikinije, koje sama reklamira na društvenim mrežama, naravno vrlo uspješno. Tako je s nestrpljenjem dočekala predstavljanje nove linije, prve nakon karantene i pandemije koronavirusa.

Na svom je profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima zavodljivo pozira u seksepilnim kupaćim kostimima, koji su istaknuli njezinu preplanulu put.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily je svoj brend Inamorata svijetu predstavila 2017. godine i to tek nekoliko bikinija u kolekciji, ali od prve minute postali su najpoželjniji modeli na plažama diljem svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene