Emily Ratajkowski čeka prvo dijete sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardom.

Galerija


Manekenka Emily Ratajkowski (29) čeka prvo dijete, a slavna ljepotica sretne je vijesti otkrila ni manje, ni više, već na naslovnici časopisa Vogue.

Vezani članci Demi Moore Sjećate se kada je Demi Moore trudna pozirala gola? Slavna manekenka je trudnoću iskoristila kao kostim i učinila isto Emily Ratajkowski Mnogi su se pitali nosi li išta ispod široke majice, malo tko se nije okrenuo i zagledao u njezine gole noge

"Bit ću zahvalna na ovom videu do kraja života. Hvala mojoj prijateljici Leni Dunham koja je smislila cijelu ovu priču, jako sam zahvalna. Snimala sam sve kod kuće i hvala svima koji su sudjelovali", napisala je Ratajkowski u opisu videa u kojem pozira gola, a koji je objavila na Instagramu.

Emily se proslavila zahvaljujući spotu za singl "Blurred Lines" Robina Thickea, a prvo dijete čeka sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardom. Spol djeteta nije otkrila, a istaknula je i kako ne namjerava to napraviti.

Emily je inače proteklo ljeto provela zaposlena promoviranjem svoje linije kupaćih Inamorata, a u ulozi modela našla se ona sama promovirajući seksepilne komade na profilu na Instagramu.

U karanteni zbog koronavirusa nije se odvajala od svog supruga Sebastiana Beara-McClarda koju su proveli u svom domu u Los Angelesu. O tom je iskustvu nedavno progovorila u intervjuu za britanski GQ i priznala da joj je bilo zanimljivo.

"Čini mi se da će mnogi ljudi na kraju završiti razvedeni. Ali moj suprug i ja smo dobri partneri. Mislim da sam puno toga naučila o samoj sebi u braku", izjavila je Emily.

Vjenčali se pod mjerama opreza: Njegov poznati tata milijarder nije došao, imao je dobar razlog