Tom Cruise nastavio je snimanje u Rimu nakon što ga je prije nekoliko mjeseci prekinuo zbog pandemije koronavirusa.

Galerija


Glumac Tom Cruise (58) spreman je na sve da bi završio sedmi nastavak akcijske franšize "Nemoguća misija" čiji je izlazak u kina odgođen sa srpnja na studeni 2021.

Vezani članci Tom Cruise Tom Cruise podivljao na setu filma zbog kršenja koronaprotokola, urlao na ekipu i prijetio otkazima! Bella Cruise Navodno se odrekao kontroverzne vjere da napokon opet vidi kćer, a sad njezinu sestru nagovara da useli k njemu

Naime, snimanje je nastavljeno u subotu u Rimu unatoč tome što se ponovno pogoršava stanje s koronavirusom. Prema fotografijama sa seta, vidjelo se da se Tom odlično zabavlja dok snima scene u žutom Fiatu s kolegicom Hayley Atwell (38). 

U pojedinim trenucima se nisu mogli prestati smijati koliko su uživali, a u pauzama su se držali mjera opreza i nosili su zaštitne maske za lice kao i cijela snimateljska ekipa. Inače, strani mediji su ranije pisali da će Cruise sve učini kako bi nastavio rad na "Nemogućoj misiji 7". 

Čak su tvrdili da glumac planira izgraditi improvizirano selo na napuštenom prostoru Kraljevskih zračnih snaga u engleskom Oxfordshireu. Tijekom snimanja Tom i njegovi kolege bi boravili u luksuznim kamp prikolicama kako se zaštitili od koronavirusa.

Prije nekoliko mjeseci kada je u Italiji stanje bilo alarmantno, produkcijska ekipa je preselila set iz Venecije u Veliku Britaniju. Budući da su se sigurnostni i zdravstveni uvjeti pogoršali u cijelom svijetu, snimanje je bilo prekinuto. 

"On radi sve stvari stvari na drugačiji i bolji način nego drugi, a ovaj film mu puno znači. Raniji nastavci su bili hit u kinima i želi da se sve brže vrati u pokret", rekao je tada izvor blizak Cruiseu. 

Inače, Tomovo bogatstvo se procjenjuje na 600 milijuna dolara. 

Nives otkrila tko je jedini muškarac zbog kojeg pati i ne diše satima, on se odmah oglasio