Nezgoda u plićaku

Odabrala pretijesan badić, pa se mučila s njim na plaži, dekolte je morala pridržavati rukama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Louise snimljena je u Malibuu, gdje je uživala na jednoj od plaža, ali probleme joj je stvorio minijaturni badić,.

Tetovirana australska ljepotica Tina Louise, koja je osvojila srce nedavno razvedenog glumca Briana Austina Greena, snimljena je na plažama Malibua, gdje joj je uživanje u morskim radostima poremetio bikini.

Pogledaj i ovo showbuzz Zamamna ljepotica Pred njenim oblinama i tetovažama pokleknula su tri poznata frajera, a kad vidite kako izgleda u 41. godini, nije ni čudno!

Naime, 39-godišnja Tina trudila se obuzdati bujne grudi koje su joj gotovo ispale iz narančastog bikinija dok je izlazila iz mora, što su uhvatile kamere paparazza koji ju prate u stopu otkako se pročulo za njezinu romansu s Brianom, no čini se kako joj objektivi nisu previše smetali. Brzinski je namjestila obline, a široki osmijeh nije skidala s fotogeničnog lica.

Tina privlači pažnju gdje god da se pojavi, i to zahvaljujući brojnim tetovažama kojima je ukrasila veliku površinu vitkog tijela, čemu Austin Green očito nije mogao odoljeti. 

Sa zvijezdom serije "Beverly Hills 90210" prvi je put povezana nedugo nakon što je objavljena vijest da se on razvodi od glumice Megan Fox, s kojom je u braku proveo deset godina. No čini se da romansa nije dugo potrajala pa je TMZ nedavno izvijestio o kraju ljubavi jer su navodno željeli različite stvari, točnije ona je bila spremna na ozbiljnu vezu, dok je Brian tražio samo zabavu.

Izvori bliski manekenki potvrdili su i da su je glumičini obožavatelji zlostavljali, što ju je jako pogodilo i odigralo veliku ulogu u njihovu prekidu, i nakon svega su navodno odlučili biti samo prijatelji. 

Brian ne krije da se teško nosi s razvodom, a našao se na meti kritika zbog izlaženja s više različitih žena u kratkom vremenu.

Glumac je zaključio kako treba biti hrabar za odlazak na spojeve i "put u nepoznato". "Nije pošteno da me zbog toga osuđuju", zaključio je Brian, koji je prije Tine izlazio sa starletom Courtney Stodden.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene