Glumac Brian Austin Green potvrdio je vezu s australskom manekenkom Tinom Louise nakon što su ih uhvatili da se drže za ruke dok su išli na večeru.

Galerija


Briana Austina Greena su američki mediji nakon razvoda od bivše supruge Megan Fox povezivali sa starletom Courtney Stodden, no čini se da je njegovo srce ipak osvojila ljepotica s kojom ga posljednjih tjedana viđaju u javnosti.

Vezani članci Tina Louise Veza s nestašnim zavodnikom vinula ju je u nebesa, a dobro provjerenim receptom mami nove obožavatelje Tina Louise Javno je izjavio da misli da će se pomiriti s bivšom, ali je opet uhvaćen s ljepoticom koja obožava tetovaže i golišave fotke

46-godišnji glumac potvrdio je navode o vezi s 38-godišnjom australskom manekenkom Tinom Louise nakon što su bili na večeri u jednom restoranu, gdje su se držali za ruke. Par je sudeći po fotografijama uživao, a na licima su cijelo vrijeme imali velike osmijehe.

Austin Green nije skrivao da se teško nosi s razvodom od Fox, koja je nakon nekoliko tjedana nagađanja potvrdila vezu s reperom Machine Gun Kellyjem. Sreću je ponovno pronašao u zagrljaju australske ljepotice, koja na Instagramu ima 2,4 milijuna pratitelja te je jedna od uspješnijih Instagram manekenki.

Tina Louise inače je i šefica restorana u Los Angelesu, gradu u koji se preselila iz rodne Australije kako bi poradila na svojoj karijeri. Svoj besprijekorni izgled upotpunila je brojnim tetovažama kojima je prekrila skoro čitavo tijelo, a s njima ne namjerava stati. Objavila je kako je prije nekoliko dana tetovirala veliku ružu na trbuhu, a u planu su joj još neke tetovaže uskoro.

Pratitelje Andreja Kramarića oduševila njegova zgodna djevojka Mia, a oboje se mogu pohvaliti istreniranim tijelima