zanimljiv životopis

Tko je ljepotica s tetovažama koja je osvojila zgodnog glumca ubrzo nakon bračnog brodoloma o kojem svi pričaju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Louise navodno je nova ljubav glumca Briana Austina Greena, a sudeći po fotkama, i glumac poput svoje bivše voli tijela prekrivena tetovažama.

Australska manekenka Tina Louise u centar medijske pažnje došla je kada su je paparazzi uhvatili na ručku s Brianom Austinom Greenom u Los Angelesu. Obožavatelji sada jedva čekaju saznati više o curi koja je vratila osmijeh na lice 46-godišnjem glumcu koji se teško nosi s rastavom od supruge Megan Fox, koja ljubuje s Machine Gun Kellyjem.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš poseban muškarac Nekima je teško povjerovati da baš on ljubi jednu od najseksi žena na svijetu, a svima je zanimljiva i ova nova frizura

38-godišnja Tina je model, veganka i influencerica koja je dosad krasila naslovnice časopisa kao što su FHM, Maxim i Zoo Weekly, a sudeći po njezinim objavama na Instagramu, ne srami se skinuti i pokazati svoje utrenirano tijelo.

Kada je imala 21 godinu, otkrio ju je fotograf i onda je započela njezina karijera. Najpoznatija je na australskoj sceni, no 2007. godine osvojila je titulu najseksi bikini-manekenke te je postala poznata i dalje od rodne zemlje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nobody’s baby 🖤

A post shared by Tina Louise (@tinalouise) on

Tina je danas ponosna šefica restorana u Los Angelesu, gdje se preselila kako bi poradila još više na svojoj karijeri. Upravo u njezinu restoranu uhvatili su je s glumcem, a ljepotica koja voli tetovaže ne srami se pričati o svojoj prošlosti ni sadašnjosti.

"Sramežljiva sam unatoč činjenici što sam ispred kamera cijeli svoj život. Obožavam avanture te se okružujem ljudima koji me nasmijavaju", istaknula je u jednom intervjuu.

Mediji sve više bruje o njezinoj vezi s Brianom Austinom Greenom. Glumčeva bivša supruga ljubav je pronašla u američkom reperu, kojem je i zvijezda novog spota, a više se ne skrivaju dok odlaze na spojeve po Los Angelesu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +1 Prijatelji (Foto: IMDB) Celebrity Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene