Tina Louise navodno je nova ljubav glumca Briana Austina Greena, a sudeći po fotkama, i glumac poput svoje bivše voli tijela prekrivena tetovažama.

Galerija


Australska manekenka Tina Louise u centar medijske pažnje došla je kada su je paparazzi uhvatili na ručku s Brianom Austinom Greenom u Los Angelesu. Obožavatelji sada jedva čekaju saznati više o curi koja je vratila osmijeh na lice 46-godišnjem glumcu koji se teško nosi s rastavom od supruge Megan Fox, koja ljubuje s Machine Gun Kellyjem.

Vezani članci Brian Austin Green Poludio zbog njezine fotografije s novom ljubavi pa pokazao svima što misli i u sve upleo njihovu djecu Tina Louise, Brian Austin Green Potvrdio da je sreću našao u zagrljaju tetovirane ljepotice koja voli objavljivati golišave fotke, a od njega je mlađa 16 godina

38-godišnja Tina je model, veganka i influencerica koja je dosad krasila naslovnice časopisa kao što su FHM, Maxim i Zoo Weekly, a sudeći po njezinim objavama na Instagramu, ne srami se skinuti i pokazati svoje utrenirano tijelo.

Kada je imala 21 godinu, otkrio ju je fotograf i onda je započela njezina karijera. Najpoznatija je na australskoj sceni, no 2007. godine osvojila je titulu najseksi bikini-manekenke te je postala poznata i dalje od rodne zemlje.

Tina je danas ponosna šefica restorana u Los Angelesu, gdje se preselila kako bi poradila još više na svojoj karijeri. Upravo u njezinu restoranu uhvatili su je s glumcem, a ljepotica koja voli tetovaže ne srami se pričati o svojoj prošlosti ni sadašnjosti.

"Sramežljiva sam unatoč činjenici što sam ispred kamera cijeli svoj život. Obožavam avanture te se okružujem ljudima koji me nasmijavaju", istaknula je u jednom intervjuu.

Mediji sve više bruje o njezinoj vezi s Brianom Austinom Greenom. Glumčeva bivša supruga ljubav je pronašla u američkom reperu, kojem je i zvijezda novog spota, a više se ne skrivaju dok odlaze na spojeve po Los Angelesu.

Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše