Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez uživaju na Azurnoj obali na luksuznoj jahti.

Galerija


Cristiano Ronaldo i njegova Georgina Rodriguez uživaju s obitelji na ljetovanju.

Vezani članci Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Za ovu ljepoticu nitko nije čuo dok nije osvojila njega, a sad ne skidaju ruke jedno s drugoga Ronaldo Georgina (Foto: Instagram) U sretnoj je vezi s raskošnom ljepoticom, a na Instagramu ljubi drugu: "Žena ti neće dati u kuću večeras"

Ovaj put portugalska nogometna zvijezda i zanosna Argentinka za destinaciju su odabrali luksuznu Azurnu obalu, i to nakon što su prije nekoliko tjedana uživali i u našem Dubrovniku.

Kako priliči jednom od najpoznatijih i najbogatijih nogometaša na svijetu, Ronaldo je iznajmio luksuznu jahtu za obitelj, no znatiželjnim paparazzima nikako nisu mogli pobjeći.

Sve oči bile su uprte u njegovu zanosnu partnericu koja je prvo zavodila u minijaturnom badiću životinjskog uzorka, a zatim je uskočila u crni bikini te ponovno oduševila. Dok se Ronaldo zabavljao s najstarijim sinom, manekenka se sunčala i promatrala što se događa oko nje, a time je još jednom dokazala kako i bez fotošopa izgleda besprijekorno.

Naime, 25-godišnjakinja koju je Ronaldo upoznao još 2016. godine u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je radila, rado dijeli atraktivne fotografije na društvenim mrežama u uskim kompletima za vježbanje, donjem rublju ili kupaćim kostimima, a to su najbolji načini da se pohvali beprijekornom linijom koju svakodnevno teše u kućnoj teretani.

Georgina je opsjednuta jogom, a voli se hvaliti i odjevnim kombinacijama koje su uvijek vrlo seksi.

Također, otkad je sa slavnim nogometašem, procvala joj je i karijera, pa je postala zaštitno lice raznih svjetski poznatih brendova koji jedva čekaju da odjene nešto njihovo.

Izgleda li Georgina bolje na društvenim mrežama ili paparazzo fotografijama, procijenite sami u našoj galeriji.

Bivši zavodnik sa suprugom i sinom odmara u Italiji, a u prvom planu je njegov pozamašni trbuh