Christiano Ronaldo i njegova Georgina Rodriguez uživaju s obitelji na ljetovanju.

Galerija


Najpoznatiji nogometaš svijeta, proslavljeni Christiano Ronaldo s obitelji uživa u Francuskoj. Na luksuznoj jahti na francuskoj Azurnoj obali nogometaš je snimljen kako upija zrake žarkog sunca i kupa se u društvu djece i ljepotice Georgine Rodriguez koja mu je zarobila srce 2016. 

Vezani članci Georgina Rodriguez - 4 Ronaldova Georgina na reviju je stigla samo u baloneru, pogledajte zašto su svi pogledi opet bili upereni samo u nju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Od pogleda na tijelo Argentinke koja je zavela najboljeg nogometaša svijeta zavrtjet će vam se u glavi

Na fotografijama paparazza može se vidjeti kako Georgina u malenom bikiniju životinjskog uzorka šeta po jahti, dok Christiano izlazi iz mora i briše se ručnikom. Njegova se ljepotica sunčala ne bi li još više naglasila svoju tamnu put, a pokazala je i besprijekornu liniju i obline na kojima bi joj pozavidjele mnoge žene. 

Sretan par već tjednima uživa diljem Europe, a prije par dana vratili su se helikopterom iz Grčke. Mijenjaju prekrasne lokacije, ali svoj glamur nose uvijek sa sobom. Tako su nedavno posjetili i naš Dubrovnik te ostali osupnuti njegovom ljepotom. 

Podsjetimo, Ronaldo je 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi upoznao sadašnju djevojku Georginu Rodriguez, koja je do tada radila u Gucci dućanu u Madridu. Nakon što su lijepu crnku paparazzi uhvatili na spoju s jednim od najpoznatijih nogometaša svijeta u pariškom Disneylandu, Georgina je dobila otkaz jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost koju je dobila.

No Georgini je od tada krenulo na bolje, a 2017. godine paru se rodila kćerkica Alana Martina, prvo biološko dijete nogometaša. Ronaldu su surogat-majke rodile prvo sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u majčinskoj ulozi.

Fantastičnom tijelu supruge našeg nogometaša nema premca: Fotke u badiću mame uzdahe...