Samo luksuz

Od iznosa će vam se zavrtjeti u glavi: Evo koliko Ronaldo plaća privatni avion kojim je stigao u Hrvatsku

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 3 Ronaldo, Georgina (Foto: Instagram) +0 Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Galerija

Cristiano Ronaldo i Georgina sletjeli su u Hrvatsku prošlu subotu oko 23 sata.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u Dubrovniku uživaju u luksuzu.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Slažete li se? Pogledajte božićne poklone zbog kojih svi prigovaraju Ronaldovoj Georgini, posebno se istaknuo jedan za koji kažu da je baš pretjeran!

Slavni nogometaš i njegova lijepa djevojka manekenka sletjeli su u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik, prošlu subotu oko 23 sata, a odsjeli su u luskuznoj vili Šeherezada u kojoj noćenje stoji 7000 eura.

Par je sinoć s društvom bio i na večeri u jednom luksuznom restoranu unutar gradskih zidina. Pred ulazom u restoran okupili su se brojni obožavatelji slavnog nogometaša, no on se nije zaustavljao, već ja sa svojom svitom odmah produžio na večeru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Dok je ne tako davno najmoćnija žena svijeta Angela Merkel propješačila od Ploča do Kneževa dvora, a prije nje jednako tako i američki potpredsjednik Dick Cheney te među brojnima moćnicima svijeta i engleski princ Charles, nogometaša i njegovu djevojku Georginu Rodriguez u kombiju su dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana.

A Ronaldo je u Hrvatsku i sletio u luksuzu. Kada su u pitanju nogometaši, zvijezda talijanskog Juventusa definitivno posjeduje jedan od najskupljih privatnih zrakoplova pd nazivom "Gulfstream G200".

Njegova je cijena oko 32 milijuna eura, no zrakoplov ipak nije u vlasništvu nogometaša, već ga on iznajmljuje, a cijena najma jest blago rečeno paprena - 6000 eura po satu, a u cijenu je uključena i posada te gorivo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

U zrakoplov stane 18 ljudi te on može prenositi 3 tone prtljage, pa sljedeći put par može doći u Hrvatsku i sa svojom djecom: troje koje su Ronaldu rodile surogat majke te kćerkicom Alanom Martinom koju mu je rodila Georgina 2017. godine.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene