Cristiano Ronaldo u društvu djevojke Georgine i prijatelja sinoć oko 23 sata sletio je u Zračnu Luku Dubrovnik privatnim letom - tek nekoliko sati nakon slavlja u Torinu gdje je Juventus osigurao 35. naslov prvaka Italije, osmi za redom.

Galerija


Vijest o tome kako jedna od najvećih nogometnih zvijezda Uskrs provodi u Dubrovniku oduševila je mnoge - i domaće i turiste.

Vezani članci Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Od pogleda na obline ove Argentinke u haljini kao stvorenoj za tijelo boginje mogli biste se zacrvenjeti Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Od pogleda na tijelo Argentinke koja je zavela najboljeg nogometaša svijeta zavrtjet će vam se u glavi

Slavni nogometaš i njegova djevojka Georgina Rodriguez sinoć su tako večer s prijateljima proveli u poznatom dubrovačkom restoranu unutar gradskih zidina.

Pred ulazom u restoran okupili su se brojni obožavatelji slavnog nogometaša, no on se nije zaustavljao, već ja sa svojom svitom odmah produžio na večeru. 

Dok je ne tako davno najmoćnija žena svijeta Angela Merkel propješačila od Ploča do Kneževa dvora, a prije nje jednako tako i američki potpredsjednik Dick Cheney te među brojnima moćnicima svijeta i engleski princ Charles, nogometaša i njegovu djevojku Georginu Rodriguez u kombiju su dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana unutar gradskih zidina. 

Osim Ronalda, u novijoj dubrovačkoj povijesti takav komoditet pružen je jedino Papi Ivanu Pavlu II.

Georgina se jučer pohvalila fotografijom na kojoj pozira u bikiniju okrenuta s leđa te rukama pokazuje znak srca, a ispred nje proteže se prekrasni pogled na Lokrum.

 

Ronaldo i Georgina odsjeli su u dubrovačkoj vili Šeherezada u kojoj noćenje stoji 7000 eura