Tia Mamić je užurbano prošetala centrom Zagreba, a fotografi su je uhvatili s mobitelom u ruci.

Galerija


Supruga Marija Mamića, prelijepa Tia, oduševljava svojom pojavom gdje god se pojavi. Fotografi su je ovoga vikenda uhvatili u šetnji zagrebačkim Cvjetnim trgom, a Tia je užurbano prošetala s mobitelom u ruci, dok je na sebi imala lepršavu ljetnu haljinicu s cvjetnim uzorkom koja joj je besprijekorno pristajala.

Vezani članci Tia Mamić - 3 Supruga Marija Mamića u seksi haljini naglasila bujnu pozadinu i iskoristila priliku da se pohvali Tia Mamić Objavila rijetku fotografiju s mužem Marijem Mamićem pa pozirala u bikiniju koji ističe njezin bujni dekolte

Nakon što se udala za sportskog menadžera Marija Mamića, interes javnosti za njom je naglo narastao, a prije nekoliko mjeseci je u intervjuu za IN Magazin istaknula kako nije očekivala koliki će taj interes biti.

Tia se 2010. godine udala za Chrisa Warrena, s kojim je godinu kasnije dobila sina Dominica. Ljubav među njima puknula je početkom 2016. godine, a Tia za svog bivšeg supruga do danas ima samo lijepe riječi. Iste godine se počelo šuškati i da je u vezi s Marijem Mamićem, a godinu kasnije par je stao i pred oltar.

35-godišnja Tia se nedavno bacila u poduzetničke vode te je s prijateljicom Ladom Mitrašinović dizajnirala liniju kozmetičkih proizvoda koje također reklamira putem društvenih mreža. A kako bi predstavile zajednički projekt, Tia i Lada često na društvenim mrežama objavljuju fotke u izazovnim izdanjima.

Slavna glumica izmjenjivala nježnosti sa svojom 32 godine starijom partnericom, bile su dugo vremena razdvojene