Supruga Marija Mamića pokćerka je političara Ljube Jurčića, a fotke iz 2007. godine dokazuju da je bila i ostala jedna od najljepših Hrvatica.

Galerija


Tia Mamić je oduvijek bila dio domaćeg javnog života, no pokćerka političara Ljube Jurčića je uglavnom izbjegavala medijska istupanja. Sada su se pojavile fotografije stare 13 godina, kada je lijepa Tia bila s Jurčićem na predizbornom skupu SDP-a, a koje samo dokazuju da je bila i ostala jedna od najljepših Hrvatica.

Vezani članci Tia Mamić Mamićeva supruga uskočila u amazonski stajling: U fokusu njen bujni, osunčani dekolte Tia Mamić - 3 Supruga Marija Mamića u seksi haljini naglasila bujnu pozadinu i iskoristila priliku da se pohvali

Nakon udaje za sportskog menadžera Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, interes za njom itekako je narastao, a nedavno je u intervjuu za IN Magazin istaknula kako nije očekivala koliki će taj interes biti.

Tia se 2010. godine udala za Chrisa Warrena, s kojim je godinu kasnije dobila sina Dominica. Ljubav među njima puknula je početkom 2016. godine, a Tia za svog bivšeg supruga do danas ima samo lijepe riječi. Iste godine se počelo šuškati i da je u vezi s Marijem Mamićem, a godinu kasnije par je stao i pred oltar.

35-godišnjoj Tiji ruže cvatu i na poslovnom planu, a nedavno je sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Ladom Mitrašinović pokrenula zajednički posao. Mnoge komentare i komplimente pobrale su kada su seksi fotkama promovirale svoj prvi proizvod.

Novopečeni glumački par vrućim poljupcima u bazenu potvrdio vezu, ne odvajaju se jedan od drugoga