Tia Mamić pokazala je Glow&Go puder losion za tijelo sa zaštitnim faktorom na svojoj koži.

Galerija


Tia Mamić snimila je video u bikiniju i tako predstavila novi kozmetički proizvod. 

Vezani članci Tia Mamić (Foto: Instagram) Mamićeva snaha sasvim osobno: Progovorila o teškom djetinjstvu i majci, odnosu sa svekrom i braku s Marijem! Monika Kravić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić opet ljubi: U vezi je s uglednim odvjetnikom i jednim od najpoželjnijih domaćih neženja

"Ljeto službeno može početi", istaknula je Tia dok je pozirala u badiću i stajala u bazenu. Supruga Marija Mamića promovirala je Glow&Go puder losion za tijelo sa zaštitnim faktorom. Njezin video izazvao je oduševljenje pratitelja. 

"Zgodnice", "Bomba", "Gori bazen", komentirali su. Tia je usto objavila na Instagram storyju snimku na kojoj pluta na luftiću i u prvom planu je njezina pozadina. 

Inače, snaha Zdravka Mamića je nedavno s prijateljicom Ladom Mitrašinović pokrenula zajednički posao s kozmetičkim proizvodima. 

Kako bi predstavile zajednički biznis, Tia i Lada su početkom prošlog mjeseca snimile seksi fotografije. Pozirale su u bodijima sa svilenim ogrtačima i istaknule svoje bujne dekoltee te pritom pokazale učinkovitost svoga proizvoda.

Nives Ivanišević dirljivim se riječima oprašta od majke Vesne: "Hvala što si bila baš moja mama"