Tia Mamić i Lada Mitrašinović nedavno su pokrenule zajednički posao te su sada predstavile svoj prvi proizvod o kojem su dugo maštale.

Galerija


Tia Mamić i njezina prijateljica Lada Mitrašinović nedavno su pokrenule zajednički posao, a seksi fotografijama promovirale su njihov prvi proizvod. 

Vezani članci Tia Mamić i sin Dominik (Foto: Instagram) Mamićeva snaha pucala od ponosa na sina na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Tia Mamić (Foto: Instagram) Mamićeva snaha proslavila 35. rođendan s poznatom prijateljicom, na tulumu je bila i Maja Šuput!

Supruga sportskog menadžera Marija Mamića i poznata vizažistica predstavile su Glow&Go puder losion za tijelo, proizvod koji naglašava ljepotu vaše kože laganim prikrivanjem sitnih nepravilnosti, a ostaje na koži, bez mrljanja i brisanja cijeli dan. 

Tia i Lada pozirale su u bodijima sa svilenim ogrtačima i istaknule svoje bujne dekoltee te pritom pokazale učinkovitost svoga proizvoda. Proizvodi Glow&Go u dvije nijanse dostupni su na www.belaglow.hr te u prodavaonicama Farmacia pharmacy i Martimex.

"Jako sam sretna i uzbuđena zbog ovog proizvoda. Lada i ja oduvijek smo prijateljice i nekako stalno sanjarimo o projektu kojim bismo zaokružile neke zajedničke misije i vizije. Prilikom stvaranja Glow&Goa, ono čime smo se vodile bilo je to da to bude isključivo hrvatski proizvod i ponosna sam na sve naše partnere koji su nam u ovim kompliciranim trenucima omogućili da dobijemo proizvod o kojem smo dugo maštale. Iako nismo tako planirale, ali ispalo je kako su na samom projektu Glow&Go surađivale samo žene koje su se od samog početka priključile svim srcem i bile podrška jedna drugoj u svakoj situaciji", ispričala je ekonomistica Tia, koja se usavršavala u Americi za projekt i vizualnu menadžericu. 

Inače, ona je nedavno ekskluzivno za IN magazin progovorila o teškom djetinjstvu i majci, odnosu sa svekrom Zdravkom Mamićem i braku s Marijem. 

Komičarka Marina Orsag objavila tužnu vijest: ''Jako nam je teško ovo pisati, ali to je život''