Tatjana Jurić uz novu fotografiju koju je podijelila na Instagramu otkrila je da slavi 39. rođendan.

Galerija


Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić svojom posljednjom objavom na Instagramu potaknula je lavinu komentara.

Vezani članci Tatjana Jurić Tatjana Jurić o detaljima raskida zaruka s poznatim poduzetnikom: "To je život. Što ćemo se svi praviti da nam je sve super?" Kobe Bryant i Vanessa Bryant Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Podijelila je svoju fotku uz koju je otkrila da joj je rođendan, a njezine godine mnoge su iznenadile.

"39 danas! Ili, možemo i ovako: za ravno 11, ako Bog da, imat ću 50! Slaviti, ljudi! Svaki novi dan slaviti treba. I kad nam je dobro, al' i kad nam je 'ružno'. Hvala svima koji su me već jutros razveselili!" napisala je voditeljica pored fotke na kojoj nasmiješena pozira na radnom mjestu u majici s grbom grada Zagreba.

"Ne izgledaš kao da ti je 39", "Kao djevojčica", "Predivna si, Tajči", pisali su joj pratitelji, koji su je u kratkom roku osim komplimentima obasuli i čestitkama za rođendan.

Na radost mnogih, Tatjana se nedavno vratila na male ekrane, i to na Novu TV, u kojoj je prije više od 15 godina započela voditeljsku karijeru, a sada ju gledamo u emisiji "Zdravlje na kvadrat".

"Televizija je za mene mnogo više od pojavljivanja pred kamerama: rad na terenu, slaganje priče u montaži, sve ono 'iza' i jest razlog zbog kojeg toliko volim televizijsku produkciju", rekla je Jurić uoči prve epizode emisije koja je s emitiranjem započela 30. siječnja.

Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!