Lifestyle emisija ''Zdravlje na kvadrat'' od 30. siječnja dolazi u novom ruhu pod uredničkom palicom Dalibora Bosančića, a kroz brojne teme vodit će nas poznata voditeljica Tatjana Jurić.

Galerija


Lifestyle emisija ''Zdravlje na kvadrat'' od 30. siječnja dolazi u novom ruhu pod uredničkom palicom Dalibora Bosančića. Kroz brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane i drugih aspekata življenja vodit će nas jednom tjedno poznata TV voditeljica Tatjana Jurić.

Vezani članci Ana Rucner Ana Rucner kakvu još niste vidjeli: Otkriva u čemu se krije tajna njezine vrhunske linije! Tatjana Jurić Tatjana Jurić otkrila da slavi rođendan, a zbog fotografije koju je podijelila potaknula je lavinu reakcija!

''Jako se veselim ne samo povratku na televiziju već i, mogu reći, povratku na Novu TV. Baš sam u programu Nove TV, sad već prije više od 15 godina, i počela raditi. Televizija je za mene puno više od pojavljivanja pred kamerama: rad na terenu, slaganje priče u montaži, sve ono 'iza' je i razlog zašto toliko volim televizijsku produkciju. Snimanja su već počela, radi se punom parom i jako se veselim druženju s našim gledateljima!" istaknula je Tatjana. 

 

''Uređivanje 'Zdravlja na kvadrat' predstavlja mi osobni izazov u kojem želim biti oštar sugovornik kada su u pitanju problemi zdravstvenog sustava, ali i empatičan pratitelj ljudskih priča. Za mene su zdravi ljudi najsretniji ljudi, ali to mnogi zaboravljaju te se sjete zdravlja samo kad im bolest “pokuca na vrata”. Da se važnost zdravlja ne zaboravi, tu je naša emisija kao središte zdravstvenih vijesti'', rekao je urednik i suvoditelj emisije ''Zdravlja na kvadrat''.

Emisija će se baviti otkrivanjem problema iz područja zdravstva, propitivanjem različitih stručnih mišljenja, donositi savjete i provjerene informacije stručnjaka i znanstvenika te progovarati o pojedincima sa zdravstvenim problemima čije priče mogu biti od pomoći mnogima. Emisija će u fokus staviti razne bolesti, ali i načine liječenja, bit će govora o zdravstvenim ustanovama, a donosit će i informacije kako funkcioniraju zdravstveni sustavi u bogatijim i razvijenijim državama. Gledatelji imaju priliku saznati brojne korisne savjete o prehrani, a oni stižu iz prve ruke od nutricionista, sportaša. Emisija će ugostiti i osobe iz javnog života koje će pokazati kako vježbaju, govorit će o prehrani, načinu življenja, sportu.

Lifestyle emisija ''Zdravlje na kvadrat'' od 30. siječnja dolazi u novom ruhu pod uredničkom palicom Dalibora Bosančića, produkcije Euron film & TV.

 

Ne propustite brojne teme iz područja zdravstva, prehrane i zdravog načina življenja, uskoro na Novoj TV!