A događa se!

Tatjana Jurić postala meta zezancije kolega zbog sitnice na svojoj odjeći: "Samo se vi rugajte!"

Tatjana Jurić Tatjana Jurić PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić +0 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić došla je na posao u novim trapericama, a pritom je zaboravila maknuti jedan detalj.

Tatjana Jurić nasmijala je svoje kolege na Narodnom radiju jednim detaljem na odjevnoj kombinaciju koju je odabrala za utorak. 

Pogledaj i ovo Mila Elegović ''e sad...'' Mila Elegović progovorila o neostvarenom majčinstvu: ''Ako me pitaš jesam li osjećala bol zbog toga što nisam mama, jesam''

Naime, Tatjani je ostala etiketa na trapericama, što je bio povod za zezanciju. "Džabe ti nove traperice ako nitko ne zna da su nove", "Evo, Tajči došla jutros na posao! Pa da je nema, trebalo bi je izmisliti!", napisali su njezini kolege uz fotografiju kako voditeljica sjedi u radijskom eteru. 

I sama Tatjana dobro se nasmijala, što se može vidjeti i na slici. "Samo se vi rugajte! Evo, takav mi je dan! A vi, kako ste?" napisala je uz svoje fotografije koje je objavila na Instagram storyju. 

Voditeljica je najavila i novu temu za emisiju "Zdravlje na kvadrat" koja se emitira na Novoj TV, a riječ je o hejtanju na društvenim mrežama. O tome je ranije progovorila u intervjuu. 

"Za sljedeću emisiju pripremam temu hejtanja na internetu, tj. društvenim mrežama i forumima. I to je, možemo reći svojevrsna epidemija, žalosno je koliko na mrežama ima mržnje. Mislim da je vrijeme da se i to regulira zakonom. Odgovornost za izrečeno ne smije izostati ako je u pitanju govor mržnje, širenje laži, a taj se skriva pod lažnim imenom i profilom", rekla nam je Tatjana. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene