Sylvie Meis i Nicolas Castello vezu su započeli nakon što se ona rastala od nogometaša Rafaela van der Vaarta, a sudbonosno "da" izrekli su si u Firenzi.

Galerija


Danska manekenka, voditeljica i starleta Sylvie Meis ovoga je vikenda rekla sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku Nicolasu Castellu u talijanskoj Firenzi. Par se vjenčao na raskošnoj ceremoniji, unatoč tome što su govorili da će vjenčanje pomaknuti za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa.

Vezani članci Sylvie Meis i Nicolas Castello Izmjenjivala nježnosti sa zaručnikom u plićaku pa sve ostavila bez riječi svojom božanstvenom figurom Sylvie Meis Danska ljepotica prošetala plažom s budućim suprugom, svi pogledi bili su upereni u njezino utrenirano tijelo

"Nikada prije nisam bila toliko spremna reći "da". O svemu ću vas obavijestiti nakon vikenda. Želim biti potpuno u trenutku kada se vjenčam sa svojom ljubavi i želim upiti svaki trenutak", napisala je Sylvie na Instagramu uoči svadbe. Na račun svog izgleda pobrala je brojne komplimente, a procurile su i fotografije s glamuroznog vjenčanja.

Vezu s njemačkim umjetnikom Castellom Meis je započela nakon što se rastala od nogometaša Rafaela van der Vaarta 2013. godine.

42-godišnja ljepotica inače često plijeni pažnju svojom isklesanom figurom, a da se naporan trud u teretani itekako isplati često pokazuje na društvenim mrežama. Bila je i meta paparazza tijekom cijelog proteklog ljeta, no takva pažnja joj nimalo ne smeta.

Vladala je pistama prije više od 50 godina i bila je sinonim za mršavost, a evo kako danas izgleda jedna od najvećih modnih ikona